Arama sonuçlarınız

1. UGY

Araba Ile Bosna Hersek E Gitmek

Herkese merhabalar biz iki arkadaş bosna hersek travnik şehrinde ki bir üniversiteye kayit olmak için araba ile gideceğiz bulgaristan sırbistan üzerinden gitmeyi düşünüyoruz.. rota, vize işlemleri ve araba ile ilgili belgeler hakkında bilgi verebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

2. UGY

İstanbul Dan Rizeye Kadar Gezi Planı

Herkese merhabalar Arkadaşlarla İstanbul dan Rize'ye kadar bir gezi düşünüyoruz(Düzce'ye kadar otoban ondan sonra sahil yolu) buralarda gezilecek, görülmesi gereken yerler hakkında bilgi sahibi olan herkesten tecrübelerini paylaşmalarını rica ederim.. şimdiden teşekkür ederim :)
  3. UGY

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk" Tek kelimeyle muhteşem bir gezi olmuş bu kadar ayrıntılı, bol resimli, ve bilgi içerikli olması... tek kelimeyle muhteşem.. Elinize emeğinize sağlık. Tebrik ediyorum abi :)

4. UGY

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Öncelikle harika bir gezi yapmışsınız sizi ve ailenizi tebrik ederim abi :) geziyi bu derece keyifli ve görsel şekilde anlatmanızda muhteşemdi bir çırpıda okudum :) Sizin bu gezinizden sonra iran'a karşı önyargılarım olduğunu gördüm bu kadar...
  5. UGY

T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...

Ynt: T3 Westfalia İle Avrupa Gezimiz... Abi bravo gerçekten süper bir gezi olmuş tebrik ediyorum.. Anlatımınız da çok güzel emin olun bende gezmiş kadar oldum .)) kendinize çok iyi bakın güzel ve sağlıklı günler dileğiyle..

6. UGY

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: Beyaz Martı Adriyatik Yollarında Yeni okuma fırsatı buldum gerçekten harika bir gezi olmuş tebrik ederim İsmail abi :) Sizin sayenizde rotalarda çok fazla dikkat etmediğim, önemsemediğim bir kaç yerin aslında çoğu yerden önce gidip gezilmesi gerektiğini gördüm bundan dolayı da teşekkür...

7. UGY

Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu

Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu Hep istemişimdir izmir e gelip gezmeyi ama bu zamana kadar bir türlü fırsat olmadı. İnşallah gelebilirsem oturur sohbet ederiz abi. Ama ankara ya geldiğinizde kesinlikle sizden haber bekliyorum abi kendinize iyi...
  8. UGY

2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda...

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... hala bu gezi planını düşünüyor musun ?
  9. UGY

Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu

Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu Abi gerçekten harika bir gezi olmuş tebrik ediyorum.. Ankara'ya gelirseniz sizinle mutlaka tanışmak isterim.. Teyzemin de ellerinden öperim.. sağlıklı ve mutlu günler dilerim. :)

10. UGY

Fiat Fiorinoyla Türkiye,Yunanistan,İtalya,Fransa,ispanya

Ynt: Fiat Fiorinoyla Türkiye,Yunanistan,İtalya,Fransa,ispanya Biraz geç oldu ama ilgin için teşekkür ederim bartek.. rotamı planlıyorum ve hala araştırmalar içindeyim bi kaç sorum daha olacak sana; 1- Benim rotam yunanistan italya fransa ve ispanya her ülke için ayrı...

11. UGY

Herkese merhabalar Foruma yeni katıldım,gelecek yaz arabamla bu geziyi gerçekleştirmek istiyorum. kısaca bu rotadan gidenlerin verecekleri bilgi ve öneriler benim şimdiden planlarımı yapmamı ve bu gezinin şekillenmesini sağlayacak, Kafamdaki bazı sorular şunlar ; 1. Igoumenitsa...
  12. UGY

Herkese merhabalar Foruma yeni katıldım,gelecek yaz arabamla bu geziyi gerçekleştirmek istiyorum. kısaca bu rotadan gidenlerin verecekleri bilgi ve öneriler benim şimdiden planlarımı yapmamı ve bu gezinin şekillenmesini sağlayacak, Kafamdaki bazı sorular şunlar ; 1. Igoumenitsa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,619
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri