Arama sonuçlarınız

1. P

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Çok teşekkür ederim. Evet, ticari amaçlı kullanacağım. Peki otomatik vites ve düz vites arasında yakıt yönünden çok fark olur mu? Alacağım araca servisten ekspertiz yaptırıp alacağım. Sizce araç kaç km aralığında olmalı ve başka nelere dikkat etmemi önerirsiniz?

2. P

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Arkadaşlar 2011 model Ssangyong Actyon Sports 4x4 otomatik vites bir araç bakmaktayım. Gördüğüm kadarıyla orjinal deri koltuk ve 18 jant olan modelleri de var. Bu modellerin diğerlerine göre deri koltuk ve 18 jant dışında başka bir farkları var mıdır acaba...
  3. P

tavsiye eder misiniz?

Ynt: tavsiye eder misiniz? Arkadaşlar, ben bu aracı ticari amaçlı düşünüyorum, şuanda 2007 model Isuzu D-Max'ım var ve çok memnunum. Ancak aracın yaşı itibariyle yılbaşından sonra değiştirmem gerekiyor. Dolayısıyla DFM Rich'te de Nissan altyapısı olduğu için ve ekomonik olduğu için sıfır olarak...

4. P

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Teşekkürler, konunuzu dağıttım biraz ama kusura bakmayın. Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle...
  5. P

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Teşekkür ederim Mustafa bey. Benimde kısmetse bir çekme karavan niyetim var. E sınıfı ehliyetim var ama D sınıfı almam gerekiyormuş. Kursa yazılacağım. O yüzden sordum. Peki D sınıfı ehliyet alırken uygulamalı sınav...

6. P

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Hayırlı olsun Mustafa bey. Bu aracı sürmek için D sınıfı ehliyet mi gerekiyor? 750 kg'dan fazla ağırlıkta römork çeken araçlar, sanıyorum B sınıfı ile sürülemiyor. D sınıfı ehliyet gerekiyor. Doğru mudur?

7. P

tavsiye eder misiniz?

Ynt: tavsiye eder misiniz? Evet arkadaşlar, bilgisi olan yok mu hiç? :) Piyasada pek bulunmayan bir araç gördüğüm kadarıyla.
  8. P

tavsiye eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar, Aranıza yeni katıldım, Samsun'da yaşıyorum. İsmim Sinan. Yılbaşına doğru bir pick up almak istiyorum. Aşağıdaki aracı tavsiye eder misiniz? Sizce nasıldır? Duyduğuma göre araçta sanırım 2000 model civarı Nissan Skystar altyapısı varmış. Motoru vs. Nissan'mış. Tavsiyelerinize...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri