Arama sonuçlarınız

1. winny243

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Evet Barış Manço

2. winny243

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Karataş ailesi Hoşgeldiniz. İnşallah hayallerinizi gerçekleştirirsiniz.
  3. winny243

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Herkesin kurban ve Cumhuriyet bayramınızı kutlarım. Saygılar Selamlar.

4. winny243

MOTOKARAVANDA KLİMA

Ynt: MOTOKARAVANDA KLİMA Sayın Ahmaet Bey Açıklamanız için çok teşekkürler.Gayet açıklayıcı ve bilgilendirici oldu. Saygılar.. :)
  5. winny243

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) aslanahmet bey teşekkürler Bende bunu öğrenmek istiyordum bulamamıştım internette ve ya gözümden kaçmış.o zaman M2 sınıfına giriyor.Motorkaravanın ruhsatında azami yüklü ağırlık kısmı 3500 kg'ın üzerinde bir değer yazıyorsa bu araç C, D, ve E sınıfı ehliyetlerle...

6. winny243

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) o zaman motokaravan 3.5 tonu aşıyorsa C,D ve E ehliyetle kullanabiliyoruz ve fazla tonaj olmuyor yalnış anlamadıysam doğrumu?

7. winny243

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler Seyfettin hoca, M2 sınıf aracı motokaravan yapabiliyoruzmu yapamıyoruzmu? ''M Sınıfı: En az dört tekerlekli, motorlu yolcu taşıma amaçlı araçlar M1 Sınıfı: Sürücü dışında en fazla sekiz kişilik oturma yeri olan, yolcu taşımaya yönelik motorlu...
  8. winny243

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) SELAM ARKADAŞALR YENİ KATILAN ARKADAŞLARA HOŞGELDİNİZ YERİ DEĞİL AMA YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.RUHSATTA M2 YAZDIĞI ZAMAN B SINIFI EHLİYET LE KULLANAMIYORUM.C, D VE E EHLİYET GEREKİYOR.VERGİLERDE BİR DEĞİŞİKLİK OLUYORMU?MOTOKARAVANDA TONAJ PROBLEMİ YAŞIYORUZ...
  9. winny243

MOTOKARAVANDA KLİMA

Ynt: MOTOKARAVANDA KLİMA Bilgileriniz için teşekürler suat54 bey Bende bir kaç kişi ile görüştüm ama kesin bilgi alamadım.

10. winny243

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşbulduk seyyah54 bey, Teşekkürler bu büyük aileyi çok sevmeye başladım selamlar

11. winny243

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler bibs bey
  12. winny243

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Hüsyin bey yeni üye olarak gezinizi heycan içinde okudum.Paylaşımınız için Teşekkürler harika yerler görmüşsünüz.İnşallah bizede nasıp olur.Selamlar

13. winny243

MOTOKARAVANDA KLİMA

Ynt: MOTOKARAVANDA KLİMA Klima hem sıcak hem soğuk çalışıyor webastoya gerek kalmaz gibi gözüküyor
  14. winny243

MOTOKARAVANDA KLİMA

Ynt: MOTOKARAVANDA KLİMA Linki de vereyim belki lazım olur http://www.dometic.com/de/Europe/Germany/Produkte/92327/Klimaanlagen/Produkt/?productdataid=94054
  15. winny243

MOTOKARAVANDA KLİMA

Ynt: MOTOKARAVANDA KLİMA Yabancı karavan siteleri araştırırken motokaravanlar için dometic fresh light 2200 tavan kliması gördüm.Ortasında aydınlatma camıda var. Bu Klima Güneş Paneli ile Çalışırmı ? Çalışırsa nasıl bir ekipman gerekir.Daha doğrusu 220 volt elektiriğe bağlı kalmadan butun...

16. winny243

MOTOKARAVANDA KLİMA

Ynt: MOTOKARAVANDA KLİMA Herkese selamlar Güneş paneli ile motokaravanda tüm ihtiyaçlarımızı karsılayabiliyor gibi görünsede acaba güneş paneli ile klima çalıştırabilirmiyiz.Bilgisi olan arkadaşlara varsa yorumlarınızı bekliyorum.Selamlar
  17. winny243

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşbulduk ahmet bey sabırsızlıkla araştırmalarıma devam ediyorum teşekkürler. :)
  18. winny243

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yusuf bey,Bekir bey hoşbulduk Yaptığım araştırmalar doğrultusunda Almanyadan karavan getirmek vergilerden dolayı aynı paraya geliyor hatta daha fazlaya mal oluyor.Bildiğim kadaryla da 5 yaşından büyük araçlar ithal edilmiyor ve bu nedenle maliyet yüksek.Almanya...

19. winny243

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) cavid bey teşekürler Umarım en kısa zamanda gezeneve sahip olurum :).. Hayal etmek gerçekleştirmenin yarısıdır.Kaldı yarısı... :)
  20. winny243

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekürler İsmail bey Gönül hep iyisini ister.Ancak ilk baştan Camper tarzı bir aracla başlamayı düşünüyorum hem hesaplı hem eşimin bu konuda alışması için.Eşim biraz titiz ve özellikle hijyen konusunda.Yıllar önce çadır kampına gittiğimizden beri birazda bizim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri