Arama sonuçlarınız

1. mahmutmuratdemir

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) tesekkur ederim ozcan kayıt altına aldım

2. mahmutmuratdemir

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) tesekkur ederim hosbulduk
  3. mahmutmuratdemir

FJ40 camı

Ynt: FJ40 camı dora glass her tur camı dokebiliyor orijinal yerinden kalıp alıyorlar ve bir gun icinde teslim ediyorlar sinyaller icin de ebay de cok cazip fiyatlarla cok miktarda var kolay gelsin

4. mahmutmuratdemir

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba ismim murat bir arkeolog ve makine muhendisi olarak arazi araclarına hastalık derecesinde tutkuluyum yakın bir zamanda bir toyota FJ 40 3B yi kurtarma girisimim sebebi ile aranıza katıldım aracım su an berbat durumda olsa da yavas yavas insan icine...
  5. mahmutmuratdemir

ist fj40 toyota parçası kim satar

Ynt: ist fj40 toyota parçası kim satar ben de buyuk cekmecedeyim yardım ihtiyacınız olursa bilgi paylasabiliriz ismim murat telefonum 05413080914 tur

6. mahmutmuratdemir

ist fj40 toyota parçası kim satar

Ynt: ist fj40 toyota parçası kim satar istanbul da maslak sanayi de caminin arkasında bir toyota ustası var kendisi de bir fj 40 sahibi ve gercekten iyi anlıyor bir de yedek parca servisleri var olmasa da getirtiyorlar

7. mahmutmuratdemir

Satılık 1984 Toyota FJ40

Ynt: Satılık 1984 Toyota FJ40 ben de uzun sase dieseli var 3b motor ama cok dertli parca yok hep uydur kaydır ugrasıyorum diger japon kamyonlar sagolsun bolca malzeme cıkıyor isizu ve mitsubishi den
  8. mahmutmuratdemir

Toyota FJ40 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Toyota FJ40 Satın Almak İstiyorum tabii ki takabilirsiniz dogustan ve sonradan takılan iki tip kilit var e bay den arastırın sonradan takılanlar hava takviyeli yani bir de kompresor almanız gerekecek

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR