Arama sonuçlarınız

1. I

İstanbul Doğa Tutkunları Sansarak Koyu / İznik

23 Eylül 2012 Pazar Sansarak Koyu İznik 23 Eylül tarihinde beklenen faaliyet için Sansarak kanyonuna gidiyoruz... Program şöyle. Sabah İstanbul'u terkediyor ve yola çıkıyoruz. Eskihisardan bindiğimiz feribotta çaylarımızı yudumluyor ve kahvaltımızı yapıyoruz. Faaliyet için iki grubumuz olacak...

2. I

İstanbul Doğa Tutkunları Eylül Ayı Etkinlikleri

16 Eylül: Kıyıköy. Deniz ve Yürüyüş / Kırklareli 23 Eylül: Sansarak Kanyonu / İznik 29/30 Eylül: Ballıkayalar Kamp ve yürüyüş / Gebze 25/29 Kasım: Olimpos, Adrasan, Çıralı, Phaselis ve Kurşunlu Şelalesi Ayrıntılı bilgi için istanbuldogatutkunlari@gmail.com Saygılarımla Can
  3. I

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) Serhat bey önümüzdeki hafta yani uludağ / bursaya zirve 4 Ağustos Gecesi yürüyüşe başlayıp cumartesiyi pazara bağlayan gece sabaha karşı uludağ zirvede olup gündoğumunu izlemeyi planlıyoruz. istanbuldogatutkunlari@gmail.com dan bana ulaşıp hem trekking hem de...

4. I

Uludağ - Gece Yürüyüşü '' İstanbul Doğa Tutkunları ''

Arkadaşlar 04 / 05 Ağustos Cumartesinini pazara bağlayan gece Uludağda gün doğumunu zirveden izleyeceğiz. Katılmak isteyen arkadaşlarımız ve merak ettiklerini sormak isteyen arkadaşlarımız bana istanbuldogatutkunlari@gmail.com dan ulaşabilirler. Saygılarımla Can
  5. I

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) tabi neden olmasın ben düzenli olarak her etkinliklerimizi bu başlık altında veya ilgili başka bir başlık altında paylaşabilirim. Hatta belki gelmek isteyen olabilir. Bu hafta yani 22 temmuz Pazar günü '' Erikli Şelalesine '' gideceğiz.ayrıntılı bilgi için...

6. I

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) Arkadaşlar merhaba biz bir grup arkadaş içlerinde üniversite öğrencileri ve doğa sever insanlar olarak düzenli olarak profesyonel rehberimizle imece usulü kendi imkanlarımızla günübirlik doğa yürüyüşleri, kamp, kaya tırmanışı vb. doğada ona zarar vermeden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR