Arama sonuçlarınız

1. W

4x4 Kamyonetlerin vergilendirilmesi hk.

Ynt: 4x4 Kamyonetlerin vergilendirilmesi hk. Evet işin hukuki tarafı ile sıkı bir şekilde ilgilenmek gerek, tabii sonuç elde edilir mi bilemiyorum. dediğiniz gibi Anayasa mahkemesi iptal edince işin sonu mudur, yoksa başka davalar ile üzerine gitmeli miyiz. Kamuoyu tepkisi ciddi bir şekilde...

2. W

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında Bu konuyla alakali bi mahkeme dava metni vardi , burda bir baska konu basliginda yazdim. Bir off road'cu avukat kardedimiz yokmu bize on ayak olsa da devlete dava acsak nolur? Emsal teskil ederse bu olaydan cok kisi de istifade eder biz de dua...
  3. W

4x4 Kamyonetlerin vergilendirilmesi hk.

Merhaba. 4x4 aracı olan herkesi aşağıdaki dava metnini okumaya davet ediyorum. cüzi miktarda bir mahkeme masrafi ile herkes dava etse burdan istisnai bir durum çıkabilir? hukukçu arkadaşlar konuyu gerçi daha iyi bilirler. milyarlarca vergi ödüyorz her sene. ve kim takip ediyor veya ispat...

4. W

4X4 ÇİFTKABİN PİKAPLARIN ARAÇ SINIFI

Ynt: 4X4 ÇİFTKABİN PİKAPLARIN ARAÇ SINIFI Merhaba. 4x4'cülerin yorumuna... aşağıdaki davada davacı vatandaş (şirket) davayı kazanmış. fakat aracını sadece yük taşır şeklinde netleştirerek. peki biz de bu netleştirmeyi yapamıyor muyuz? 4x4'cü herkes dava etse bence emsal taşkil eder ve...
  5. W

3.0 hiluxun yillik vergisi

Ynt: 3.0 hiluxun yillik vergisi Merhaba. bu konuyla alakalı aşağıdaki dava görülmüş. bilgisi olan veya yorum yapabilecek arkadaşlar var mıdır. TC. AYDIN BÖLGE İDARE MAHKEMESİ Esas No:2007/... Karar No:2007/... İTİRAZ EDEN (DAVACI) : VEKİLİ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR