Arama sonuçlarınız

1. president05

Eylül Ayı Likya Yol Arkadaşı Aranıyor..

Ynt: Eylül Ayı Likya Yol Arkadaşı Aranıyor.. Eylül gibi ben de düşünüyorum. daha önce hisarönünden kınık'a kadar yürümüştüm. kınıktan devam etmek istiyorum. sizin rotanız nasıl olacak?

2. president05

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? boy:172 Kilo 68 beden ayarlama peronu yok. omuz kısmındaiki tane ayar yeri var. birisi omuz askılığını azaltıyor ve artırıyor. diğeri ise omuz askılığını yukardan çantaya bağlıyor. resimlerini çekip koyayaım.
  3. president05

Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul

Ynt: Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul 10 yıl sonra tekrardan likya yolunda olmak çok güzeldi. Niye bu kadar bekledim diye kendime de kızmadım değil. hiç bir zorluğun önemi kalmıyor bu yolda gördüğün güzelliklerin karşısında. Yürümek yürümek istiyosun. Yanınızda...

4. president05

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Arkadaşlar yeni bir sırt çantası aldım. Baya bir kaliteli hem de. Ama ayarını yapamadığım için etkinlikte sırtımı çok ağrıttı. Ayarlarının nasıl yapıldığını netten felan araştırdım ama bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler...
  5. president05

LİKYA YOLU GÜNCESİ..

Ynt: LİKYA YOLU GÜNCESİ.. serdarg05@hotmail.com teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri