Arama sonuçlarınız

1. nolander

Bir Teardrop Ta Ben Yapıyorum..

Ynt: Bir Teardrop Ta Ben Yapıyorum.. yakınsak, severek yardıma gelirim, hiç bişey yapmasam 3 karavan tecrübemden bi sonuç çıkar belki. büyükçekmece cem

2. nolander

ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI .

Ynt: ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI . çok geçmiş olsun. aldığım ders, tekerlek gibi taşıyıcı, hayati önem taşıyan parçalar ÇİN malı olmamalı...
  3. nolander

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoşgeldiniz, birgün, biryerde beraberce....

4. nolander

Çekme Karavanım ve Güneş Paneli Montajım

Ynt: Çekme Karavanım ve Güneş Paneli Montajım bursa ertuğruldayım, karadenizden yeni döndüm. yarın ulubat gölü civarına gideceğiz. tanışıp karavanı görmek isterdim. ben de çekme karavana döneceğim galiba...
  5. nolander

Çekme Karavanım ve Güneş Paneli Montajım

Ynt: Çekme Karavanım ve Güneş Paneli Montajım eline sağlık dostum

6. nolander

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) teşekkürler, yarın öğlene kalmadan çıkacağız. iç yerleşimi yaptık bugün, yola çıkmak kaldı. sizleri bilmiyorum da, ben yola çıkmazsam kriz falan geçirecem herhalde... kıştan beri bugünü bekliyordum. sonunda yollara...

7. nolander

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

hayırlı olsun, keyifli kamplar.
  8. nolander

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) bugün son hazırlıklar tamamlanıyor ve yarın yollaraaaa.... karavanın içi evim gibi, herşey dağınık. hanımla 1 saat uğraşmamız gerekecek bu sıcakta düzenleme yapmak için. hiç şişirmediğim kayak botum var. orjinal amerikan klasiği imiş, şişince göreceğim. RC yarış...
  9. nolander

Karadeniz gezisi icin bilgi

Ynt: Karadeniz gezisi icin bilgi merhaba bülent, berlinden geldim ve yarın bursadan çıkıp amasraya gitmek istiyorum. sonra ailenin isteklerini de hesaba katarak devam edeceğim. karadenizden sivas gürüne geçmek düşüncem var. çorum ve yozgat da... soyadım elmacıoglu, aile köklerim oralardaymış...

10. nolander

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) tebrikler funky, yazdığın herşey beni imrendirdi. resimlerini de görmek isteriz. benim karavanım isuzu midi. yabancı plakalı. yılbaşına kadar vizesi var. sanırım bunu avrupada satıp daha büyüteceğim. resimler lütfen... ve çok iyi tatiller. yarın amasraya doğru...

11. nolander

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) bugün son gün. 3lü sistem dolabım çalışmıyor. 12-220-tüp. anlayan birini buldum buldum. olmadı bauhousedan normal araba dolabı alacam .yarın erdek e gitmek istiyorum. dün uludağa çıktım. köprü trafiğinden beterdi... bi daha gitmem... tavsiyesi olanlar... cem
  12. nolander

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) bu sayfaları kullanmayı öğreniyorum. bana sevgilerini gönderen adını sayamadığım tüm arkadaşlara selam..

13. nolander

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hocam, halil, vap teşekkür ler. geldiler, evi yeni gelen eşyalarla düzenliyoruz. bugün 4 saat ikea dan sonra daral geldi. umarım haftaya yola çıkacağız. gelirken assostaki eve uğradık 4 senedir kapalı duran. oç. köylü bahçeye koyunlarını salmış...
  14. nolander

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) net sitesine yeni katıldıysam da, 3.cü karavanım. mütevazi bir isuzu, reimo yapımı, alman. 3 gün önce türkiyeye girdi. karım 7 yaşında kızımızla yolculuk yaptı. araç arızalanınca, sigorta yardımı....ne demek... bakın... bulgar sofia"da hiçbirşey yapmadan 250 euro...
  15. nolander

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

hadi hayırlısı, yolda karşılaşırız umarım...

16. nolander

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba, ben Cem. karavancılıkta eski burada yeniyim. selamlar
  17. nolander

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil mustafa bey, 4.çelik hastahanesi yanındayım. telefonumu vermiştim. müsaitseniz görüşelim. yarın yola çıkıp, kapıkuleden hanımı karşılayacağım. selamlar cem
  18. nolander

Otostopla Anadolu turumuzun klip tadında kısa bir videosu

Ynt: Otostopla Anadolu turumuzun klip tadında kısa bir videosu tebrikler, yolculuk ve klip çok güzeldi. 1991 de avustralyalı arkadaşımla biz de böyle otostop gezisi yaptık. ama artık yaş ilerledi, karavanla devam ediyorum. siz de birgün aramıza katılırsınız umarım...

19. nolander

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil Kablolama sistemini alttaki gibi yapınca herşey çözüme ulaştı.Klima+microdalga+buzdolabı gayet güzel çalışıyor:)Kritik hesaplama uzmanı oldum:)Ne nasıl ve ne kadar çalıştırılmalı. mustafa bey, takipteyim ve çok iyi gidiyor.. Kritik hesap uzmanı...
  20. nolander

Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz takipdeyim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri