Arama sonuçlarınız

1. aaeryigit

Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi

Ynt: Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi bazı markaların bazı markalara uyum sağlamadığıını iddaa ediyorlar ya da bazıları daha iyi uyum sağlıyormuş o yüzden belitme ihtiyacı duydum...

2. aaeryigit

Amerikan'dan İngiliz'e ilk adım ( DiscoveryII V8)

Ynt: Amerikan'dan İngiliz'e ilk adım ( DiscoveryII V8) bir noktayı düzelteyim müsadenizle nacizane; aracımda yay var körük ve kompresör iptal ama iki sistemi de kullanabiliyorum. hatta bu konuyu cumartesi servistede görüştük ACE ve EBD sistemleri ayrı çalışan sistemler dolayısıyla bunlarla...
  3. aaeryigit

Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi

Ynt: Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi 45-47 Lt gaz ile Ankara trafiğinde "normal kullanım içerisinde" (sürekli yüksek devirli, sport modda 130 ile değil), klima sürekli açık iken 250 km yol gitmektedir. yani ortalama 18 Lt/100Km tüektimi mevcut. Bahsettiğim LOVATO marka sistem için geçerli. daha...

4. aaeryigit

Ankara; Kan Arama Anonsları

Ynt: Ankara; Kan Arama Anonsları Hamdi Bey beni mazur görün konuyu dağıtmak istemem ancak Ankra sayfasındayız :D
  5. aaeryigit

Ankara; Kan Arama Anonsları

Ynt: Ankara; Kan Arama Anonsları Ad-Soyad : AHMET AKIN ERYİĞİT Kan Grubu : AB Rh + Telefon numarasından : 536 558 43 73 7 Gün 24 Saat telefonum sürekli açıktır. Her saat ve her an irtibata geçebilirsiniz. Nerede olursam olayım her halükarda...

6. aaeryigit

1976 Land Rover 101 FC GS.

Ynt: 1976 Land Rover 101 FC GS. bulmak lazım ;D

7. aaeryigit

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery cumartesi öğlene doğru Anıl Oto'ya ve Pro_Shop Hasan Abi'ye uğrayacağım.İki yer de size farklı açılardan araçları tanıtabilir.
  8. aaeryigit

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery merhabalar. aklınızda sorular var ise haftasonu şaşmaz tarafında olacağım iki farklı yerde iki farklı kişiden bilgi alabilirsiniz bu konuda aklınıza takılan bütün soruları onlara da sorabilirsiniz yardımcı olabilirim sizlere.
  9. aaeryigit

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery merhabalar. öncelikle bence satın almadan önce biraz uzun bir süreye yayın. bu sayede düşük kilometrede bir araç alabilirsiniz. geçtiğimiz günlerde istanbulda bir tane v8 vardı ama sanırım satıldı. 200000km üzerinde bir td5 almak bence biraz riskli. çünkü sizden...

10. aaeryigit

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery bu motor 5 silindirli olarak eğer uzun vaded istenilen sonuçlar elde edilseydi arazi araçlarının birçoğunda kullanılıyor olurdu. 4 silindirliye göre daha verimli 6 silindirliye göre daha ekonomik olurdu. başarısız olmadı asla ama istenilen sonuçlardan uzakta kaldı...

11. aaeryigit

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery sayın dixie amacım tartışma yaratmak değil elbette lütfen şu cümleme özellikle dikkat ediniz :) td5lerin ömürlerindeki sorunu kulaktan dolma bilgiler ile yazmadım.emin olun bu kadar boş yaklaşmam olaya.ben özellikle hor kullanılan TD5'lerden bahsettim. buradaki kasıt...
  12. aaeryigit

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery belki de macera olsun diye yapmıyorlar ;) 4'ü 6'yı ya da yapılmışı herkes yapar. önemli olan yapılmamışı yapıp yenilik getirmektir. mühendisliğin temeli budur... ;) unutmayın ki vw'nin de çok başarılı bir w12'si ferdinand porsche'nin de yaklaşık bir asırdır...

13. aaeryigit

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery merhabalar. bazı konularda bilgi sahibi olduğum ve branş eğitimim olduğundan dolayı yanıt verme gereksinimi duyuyorum LPG yani Likit Petrol Gazı dediğimiz yakıt iç enerjisi bakımından dizel ve benzin yakıtlarına göre çok daha verimli bir yakıttır. saip olduğu iç...
  14. aaeryigit

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery bu arada daha önce de belirttiğim üzere LPG'li disco2'nin yakıtı 47Lt LPG ile yaklaşık 250 Km. Benzinde ise 16-17 Lt. bu değerleri ölçüt alabilirsiniz sürekli ölçüm yapıyorum aracım ile ilgili...
  15. aaeryigit

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery merhabalar... konu hakkında kısa bir kaç yorumum olacak müsadenizle... öncelikle bildiklerimi paylaşayım. araç servislerinin tavsiyesi kesinlikle freelander alacaksanız td5 değil td4 almanız. td5'ler land rover'ın kendi motoru ve evet maalesef sorunlu motorlar...

16. aaeryigit

Discovery2 - P38 Range Rover

Herkese merhabalar. Yaklaşık 7-8 aydır discovery2 v8 kullanıyorum. aracın herşeyinden son derece memnunum. söylenen her söze rağmen arazide mevcut hali ile bile çok keyifli. ancak bir sorunum var. aracın yüksekliği yaklaşık 2 metre. bu yüzden özellikle şehir içi kullanımlarda beni zora...
  17. aaeryigit

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu gaz alacaklar için tavsiyem; Taymek'in karşısında bir petrol ofisi var. yakıtı hem uygun fiyatlı diğer petrol ofislerine göre hem de kendi ölçümlerime göre daha fazla yol katediyor. başka petrollerde 225 km civarı yol alırken buranın gazı ile...
  18. aaeryigit

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu pazar günü için kahvaltı programımız var mı acaba? kahvaltı için plan nedir?

19. aaeryigit

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu evet savaş BEy Erdoğan abi kuzenimdir :) pazar günü dinleyelim durumu gerekirse canlı bağlantı yaparız hemen :D
  20. aaeryigit

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Estağfurullah İsmail Bey beğenip beğenmemek haddimize değil. sizler beğenerek aracınızı tamamlamış bu hale getirmişsiniz. Allah kaza bela vermesin. İşin aslı gerçekten çok da beğendiğim bir araç. Bence sizin kasa cherokee'ler bu modifiye ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri