Arama sonuçlarınız

1. purpledcobra

Rajhastan (Batı Hindistan)

Selamlar arkadaşlar... Hindistanı gezmiş olan şanslı insanlardan biriyim :) Hindistan gercektende insanın ufkunu genişleten, kendini sorgulamasını sağlayan mistik bir ülke. Doğası,mimarisi,kültürü,insanları,yemekleri,dilleri,hayvanları,yolları,araçları vs. vs. herşey farklı ve ilgi çekici...

2. purpledcobra

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Selam arkadaşlar... Ben Levent KAHRAMAN... Lüleburgaz'lıyım şuan İZMİR'de yaşıyorum. 3 yıldır motor kullanıyorum. İlk motorum SYM GTS 250 maxisccoter'dı şuan 3 ay önce aldığım 2003model APRİLİA PEGASO'yu kullanıyorum. Eşim ile birlikte uzun yol gezileri yapmaya çalışyoruz...
  3. purpledcobra

Balayı için Tavsiyeleriniz...

Ynt: Balayı için Tavsiyeleriniz... Arkadaşlar tüm fikirler için teşekkürler... Biz TUNUS'u tercih ettik ve çok memnun kaldık. Araştırmam sırasında TUNUS hakkında genelde olumsuz bilgiler edindim. Tur şirketleri ile hep sıkıntılar ve aksaklıklar yaşanmış. Bizde bu yüzden herşeyi kendimiz yaptık...

4. purpledcobra

Ynt: Balayı için Tavsiyeleriniz... Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler tekrar... o zaman önümüzde iki seçenek oluşuyor; 1. Maldivler= Tur fiyatı yüksek,yerel fiyatlar oldukça ekonomik (yeme,içme,alışveriş v.s.) 2. Avrupa= Tur fiyatları yarı yarıya düşük ancak yerel fiyatlar...
  5. purpledcobra

Ynt: Balayı için Tavsiyeleriniz... Link için teşekkürler mutlaka yardımı oldu tabbi ama uzakdoğu dışında Mısır veya Tunus hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Özellikle Mısır hem yakın hemde daha ekonomik görünüyor...Gerçi Mısır hakkında sitlerde biçok bilgi var ama önemli olan birebir...

6. purpledcobra

Merhaba arkadaşlar... 3 Kasımda düğünüm var :D :D :D ve sonrasında yurtdışına balayına gitmek istiyorum ama bir türlü karar veremiyoruz. Bu konuda tavsiyeleriniz nereleri olur? Aklımızdan geçen Phuket-Singapur veya Tunus veya Mısır veya Avrupa turu veya... karar veremiyoruz!!! Bu konuda...

7. purpledcobra

Rodajın İncelikleri...

Ynt: Rodajın İncelikleri... Selamlar saygılar... Hem gezenbilir'e hemde motosiklet dünyasına yeni girmiş biri olarak acemice bir sorum olacak ama... 250cc'lik bir maxi scooter la başladım motor olayına ve cok fazlada teknik bilgim yok acaba otomatik vitesli motorlarda da rodaj yukarıda...
  8. purpledcobra

Motosikletle Marmara Denizi Turu

Ynt: Motorsikletle Marmara Denizi Turu Sevgili Teo... Siteye yeni üye oldum ve ilk okudugum gezi yazısı senin ki oldu...Çok güzel bir gezi yapmışsın! trakyalı olmama ragmen gezdiğin birçok yeri görmediğimi düşününce kendime kızıyorum. Keşke yazında daha ayrıntılı bilgiler ve daha çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri