Arama sonuçlarınız

1. yeşil-hayalet

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) hafta sonu bu organızasyonda offroad yapılacak mı? eğer yapılacaksa hard offroad parkurundamı olcak yoksa lıgt offroad parkurumu?

2. yeşil-hayalet

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (Grand Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin...
  3. yeşil-hayalet

2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008)

Ynt: 2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008) ayıp ettin yau argonla kaynatırız istesen kıramassın ;) boş ver her yarış ve her yarış sonrası ayrı bır makara=))

4. yeşil-hayalet

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hoşbulduk tabikide yazarım o bölümü bulayım ...=)
  5. yeşil-hayalet

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hoşbulduk teşekkür ederim

6. yeşil-hayalet

Ynt: 2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008) tamam ozaman kimseye söz verme bidahaki sezon benım camlarımı sen sil =))) söz bende senin camı silcem ama buseferde solda problem çıkarsa senin yüzünden bu sezonda sol gittik demee =))) şaka bi yana bidahaki sezon için bol şans ;)

7. yeşil-hayalet

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba, ben ali 22 yaşındayım istanbul/anadolu yakasında oturuyorum 2004 suzukı vıtaram var birde 2004 suzukı jımny profesyonel yarış aracı kullanıyorum. 8 yıldır offroad la profesyonel olarak uğraşıyorum. otomotiv sektöründe çalışıyorum bu siteyi google den...
  8. yeşil-hayalet

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) üst tarafta profile tıkla ordanda sol tarafta kimlik bilgileri var oraya girerseniz görürsünüz pc den veya internetten foto ekle diye
  9. yeşil-hayalet

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) iyi günler gezenbilir.com üyeleri ben yeni üyeniz ali

10. yeşil-hayalet

Ynt: 2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008) selam gezilebilir.com üyeleri googleden yenı buldum bu siteyi üye oldum maşallah güzel bir sitede bütün istanbul off-road kulübüde burdaymış.bende isoff üyelerinden ali işeri/ hafta sonu yarış evet çok keyifliydi bol adranalin yüklü ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri