Arama sonuçlarınız

1. R

62 Cj5 için Hidrolik direksiyon pompası

Ynt: 62 Cj5 İçin Hidrolik Direksiyon Pompası .

2. R

62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu Evet conta yakmıştı sorunu fatih abi halletti. Maşallah canavar gibi oldu :)
  3. R

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu Abi ellerine saglik 2 yere gosterdim 250 tl dediler bi hortumla hallettin. Valla senden her mahallede bi tane olsa bi araba alan omur boyu kullanir herhalde :D

4. R

Ynt: 62 Cj5 için Hidrolik direksiyon pompası Teşekkür ederim ama bir süreliğine gerek kalmadı. Araba bugün yolda durdu bi daha da yürümedi :S Motora girişilicek gibi gözüküyor :)
  5. R

Rot-Balans Sonrası

Ynt: Rot-Balans Sonrası Saol abi valla çok yardımın oldu bana çok saol tekrar :)

6. R

Rot-Balans Sonrası

Ynt: Rot-Balans Sonrası Valla bende bişey anlamadım abi her ustada farklı sorunlar çıkıyo meydana :D Bi abide pompa varmış ama benim araca olur mu bilmiyorum uygun fiyatlı veriyor. Fotoğrafları ekliyorum Ünal abi sence uyar mı?

7. R

Rot-Balans Sonrası

Ynt: Rot-Balans Sonrası Hee anladım abi :D Ya evet hortum büzülüyor sanki böyle zorlanıyormuş gibi. İşte götürdüm ustaya o da dediki pompadan yapıyo. Pompa zorlandığı için hortum öyle oluyo. Bakalım daha neler görücez :D
  8. R

Rot-Balans Sonrası

Ynt: Rot-Balans Sonrası Doğrudur abi ustaya da gösterdim hortumdan diil pompadan yapar dedi ama ben yinede seni dinleyip önce hortumu bir değiştireyim :)
  9. R

Rot-Balans Sonrası

Ynt: Rot-Balans Sonrası Evet abi yok ama sanırım durum şöyle. Önceki sahibi satarken pompanın bozuk olduğunu biliyodu ve ben anlamiyim diye direksiyon kutusunu gevşettirdi. Usta da rot balans yaparken kutuyu fark edip sıkınca sorun ortaya çıktı diye düşünüyorum.

10. R

Ynt: 62 Cj5 için Hidrolik direksiyon pompası Estağfurullah abi ne demek :D cevap attım ustama gösterip size haber vericem hemen. İnş olur :)

11. R

Ynt: 62 Cj5 için Hidrolik direksiyon pompası r.onuroral@gmail.com adresine atarsanız sevinirim
  12. R

Ynt: 62 Cj5 için Hidrolik direksiyon pompası Çok iyi olur çok teşekkürler bekliyorum fotosunu

13. R

Ynt: 62 Cj5 için Hidrolik direksiyon pompası Ben atamıyorum özelden mesaj :S Fiyatı gayet uygun en yakın zamanda size haber vericem. Yanlız almadan önce bendekinin fotoğrafını çekip size gönderiyim uyar mı bir bakın ben hiç anlamam çünkü :)
  14. R

Ynt: 62 Cj5 için Hidrolik direksiyon pompası Teşekkürler Ünal abi bilgi için. Arcaved fiyat nedir?
  15. R

62 model cj5 için hidrolik direksiyon pompası arıyorum. Nerede bulabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

16. R

Rot-Balans Sonrası

Merhaba arkadaşlar bugün aracıma rot balans yaptırdım ve delikli rot diye tabir edilen uzun rotu değiştirttim. Usta parçayı taktım gerekli ayarları yaptım bir de direksiyon kutusu çok gevşekti sıktım dedi. Aracı çalıştırdım biraz ileri geri yaptım kapının önüne çıkıp. Direksiyon hidrolik. Daha...
  17. R

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu Tavsiyeniz için teşekkürler bugün son bir kez kullanıp garajın arka tafafına park edip yaptırana kadar kullanmama kararı almıştım. Lakin son binişim sorunlu bitti :) Radyatörden motora giden su borusunda çatlama oldu ve su fışkırtmaya başladı. Şu anda...
  18. R

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu Kesinlikle öyle daha yeni kullanıcı olmama rağmen fark etmemek pek mümkün değil. Çok seviyeli ve yardım sever üyelere sahip. Her siteye nasip olmaz böyle devam etmesini dilerim :)

19. R

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu Tavsiyelerinizi en yakın zamanda yerine getiricem, teşekkürler. Kuzne isimli üyemizle yaptığım görüşmede beni yönlendirmesi sonucu; Radyatör kapağı açıkken aracı çalıştırdığımda suda kabarcıklar gözlemledim. Yani söylediğiniz gibi conta yanığı sebebiyle...
  20. R

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler evet araçta hidrolik dreksiyon var. Bu arada blokta ufak bir çatlak vardı ilaç atıldı ama belliki tutmamış. Yağ seviyesinde bariz bir azalma yok rengide normal. Radyatörün eksilttiği su buhar olup uçabileceği...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR