Arama sonuçlarınız

1. byugur

Doğa Sporcusunun Kol Saati?

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? fatih gürtekin; ben prw 2500 serisini kullanıyorum, belirttiğim gibi çok şık ve kullanışlı. Sizin istediğiniz Analog galiba yani 5000 ve 5100 serisi. O saatleri istediğiniz modelden bulabiliriz.

2. byugur

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? Şu an yanılmıyorsam Prg-550 serisi son çıkan onlarda 500 serisine benziyor . Hani kullanım açısından 510-T daha hoş duruyor kolda , Spor veya klasik elbise ile daha iyi gidiyor . Birde ben Protrek hastası olsuğum için Titanyumları daha hoşuma gidiyor :)
  3. byugur

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? Özellik olarak Protrek serilerinin aynısı . Bu serilerde Radyo sinyal alıcısı var . Pusulası kadranlarla belirleniyor . Görüntü olarak bence 500 1 er yerine 510 t ye bakabilirsiniz daha hoş . Ancak özelliklerini çok kullanacağım derseniz prg 2500 serisini...

4. byugur

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? Merhaba , uzun zamandır gönderim yok :) Arkadaşlar Öncelikle Suunto'mu Casio PRG ' mi derseniz ben tercihimi PRG ' den yana kullanırım . Çünkü Suunto evet bir bilgisayar gibi ancak zaten Profesyonel şekilde Suunto'yu kullanma fırsatınız olmuyor . Görünüş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR