Arama sonuçlarınız

1. S

BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu bu üründen almak istiyorsan birşeyler yapabilirim......

2. S

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu yurt dışından aldırma imkanınız var fakat BAOFENG UV-5R ve WOUXUN çin malı olduğu için bunları almanyadan aldırmak mantıklı değil onun için sitelerden almak daha mantıklı yanlız almayadan aldıracaksanız daha iyi markalar var mesela icom ve yaesu bu...
  3. S

iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum.....

Ynt: iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum..... cevabın için teşekkürler yakindaki başka kanalları nasıl bulacağız acaba otomatik tarama yapıyorum kimi yerlerde dediğin gibi hışırtı yapıyo fakat ses gelmiyo burada yunanistan ve bulgaristanın rolelerini göre bilirim fakat nedese...

4. S

Ynt: iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum..... emen cevap verdiğin için çok teşekkürler ben edirnenin yaklaşık 80 kilometre kadar yanındayım ve burada tek o var galiba yakınlarda baçka çanakkale balıkesir roleleride var ve onlardan başkada yunan ve bulgar, italyan roleleride...
  5. S

Ynt: iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum..... selam cevaplarınız için teşekkürler bir adet BAOFENG UV-5R aldım fakat bir türlü ayarlarını yapamadım yardımcı olacak arkadaş varmı acaba kimseyi dinleyemiyorum acaba menudeki ayarların nasıl yapılacagını bilen arkadaş varsa...

6. S

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu selam bende bu cihazdan aldım fakat ayarlarını bir türlü yapıp dinleme olanagı bulamadım. youtubeye girip oradaki videoları izleyip ayar yapalım dedim fakat tam ayarları gözükmüyü acaba menudeki ayarların nasıl olacağını yazarmısın yani birinci ayar ikinci...

7. S

BAOFENG UV-5R Dual Band UHF/VHF telsiz

Ynt: BAOFENG UV-5R Dual Band UHF/VHF telsiz selam cihaz nasıldır acaba kullanma kolaylığı nasıl birde siz kullandınızmı.............. WOUXUN arasında fark varmı
  8. S

Ynt: iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum..... cevaplarınız için teşekkürler birde internette gezinirken BAOFENG UV-5R bu markayı gördüm acaba kullanan arkadaş varmı iş yaparmı fiyatı açısından çok cazip bir makina ama kullanılışı hakkında yorum yapacak arkadaş varmı?????????
  9. S

Ynt: iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum..... verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ismim hüseyin bende amatörlüğe merak saldım ve bu yılki sinava girecem onun için internetten bir sürü döküman indirdim ve yazıcıdan çıktı alıp göz gezdirmeye başlayacam ..... sorularım size çok...

10. S

Ynt: iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum..... cevabınız için teşekkürler ikisini kullanmış biri olarak TYT markasınımı öneriyorsunuz bende bir çok forum sayfalarında dolaştıktan sonra WOUXUN markasında karar kılmıştım çünkü çok kullanıcı vardı ve memnunlar şimdi siz TYT...

11. S

selam forum sakinleri ben iki adet WOUXUN[/color] a[color=rgb(128, 0, 128)]arasında kaldım iki modelde şunlar KG-UVD1P UH DUAL BAND TX/RX 136-174Mhz/400-480Mhz WOUXUN KG-UV6D Dual Band 136-174/-480Mhz 2.5K bu modeller arasındaki farkı bilen arkadaş tam olarak açıklaya bilirmi birde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri