Arama sonuçlarınız

1. a.adalioglu

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

Karavanda "Yaşam aküsü" için ben de daha önce agm akü lere olumlu bakıyordum ancak kullanma amacı, uzun ömür, sağlık, teknik destek imkanlarını araştırdığımda iyi verim almak için jel aküye karar verdim.

2. a.adalioglu

İyi günler, faydası olur mu bilmem ama AGM akülerin sarsıntılı oranda kullanımının uygun olmadığı, bu tür akülerin sabit ortamlardaki solar sistemlerde, UPS lerde daha uygun olduğu, karavan, camper araçlarda jel akülerin uygun olduğu bilgisini bir akü şirketinden öğrendim. Karavanda agm aküye...
  3. a.adalioglu

Jel Akü Bağlantısı

Benimde araç şarj regülatörü ile bağlantım yok. Aynı soruları bende soruyorum. 12v 22 lt oto buzdolabı akü dolu olduğu halde voltaj yetersiz ikazı veriyor ve kalkışmakta zorlanıyor. Bununla ilgisi olabilir mi.

4. a.adalioglu

Jel Akü Bağlantısı

İyi günler, solar panelden beslenen jel akünün aynı zamanda araç bünyesine eksi kutuptan şase bağlantısı yapılmalıdır???
  5. a.adalioglu

İyi günler, solar panelden beslenen jel akünün aynı zamanda araç bünyesine eksi kutuptan şase bağlantısı yapılmalıdır???

6. a.adalioglu

Karavan Camı İmalatı

İyi günler tavan havalandırma cami imal ediyormusunuz, ölçü sınırı var mı?

7. a.adalioglu

Igo 2016 Ülke Haritaları

İyi günler, u torrent ile istediğiniz kadar igo harita indirebilirsiniz.
  8. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

İyi günler, bu sadece bir anı idi. 2017 den, önceki sayfalarda tüm hikayeyi görürsünüz.
  9. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

22 Temmuz 2017

10. a.adalioglu

Igo 2016 Ülke Haritaları

İyi günler, Son Türkiye ve Belçika haritalarını paylaşırmısınız.?

11. a.adalioglu

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Utku Bey, Belçika haritasını da paylaşırsanız sevinirim.
  12. a.adalioglu

İyi günler, Son Türkiye haritasını paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

13. a.adalioglu

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

İyi günler, cevap çok geç oldu kusura bakmayın.Sorulara madde madde cevap vereyim; 1. Plan yapmadan uzun süreli yurtdışı gezisi tavsiye etmem. Ben yurt dışı çıkışlarım için birkaç ay çalışıyorum. ( gezilecek yerler, bu bölgedeki park imkanları, kamp ihtiyaçları(banyo , camaşır), daha önce gitmiş...
  14. a.adalioglu

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

Kusura bakmayın çok geç cevap oldu, Aracım 1.9 4-5 saat civarı araç kullandım, bazen 6 saat oldu. Arada kahve , yemek ve ihtiyaç molaları da oldu. Gece sürüşü yapmadım. Yaz zamanı olduğu için ve kuzeye çıkıldığından hava geç kararıyordu. genelde saat 4 civarı kasaba veya şehirlere gelecek gibi...
  15. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Evet, Norveç te zorlandığım bir husustu. Seyrederken ücretsiz yolları seçtiysemde güzergah alternatifsiz ücretsiz yollardan geçiyor. Ben kredikartı tanımlayarak plaka kaydı yaptırmadım, Nasılsa ücretsiz yoldan giderim diye. Ama olmadı. gişe olmadığı için ücretli yola girdiğinizi anlamıyorsunuz...

16. a.adalioglu

Gezenbi̇li̇r Sticker

İyi günler, araç için "gezenbilir" sticker nasıl temin edebilirim
  17. a.adalioglu

İyi günler Utku bey, İngiltere ve İrlanda haritalarını paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
  18. a.adalioglu

Igo 2016 Ülke Haritaları

Utku bey , yetişemedim ve indiremedim tekrar paylaşırmısınız? Teşekkürler.

19. a.adalioglu

Camper Ile İngiltere

İyi günler, İngiltere için Schengen vizesi dışında özel vize alınıyor. Bu konu farklı. Merak ettiğim vizede araba için ihtiyaçlar?? İngiltere ye karavanla veya aracı ile giden pek yok sanırım..
  20. a.adalioglu

Camper Ile İngiltere

İyi günler, İstanbul çıkışlı olarak camper im ile İngilyete ve İrlanda gezisi yapmayı planlıyorum. Bu kapsamda İngiltere vizesi başvurusu için beyan edilecek bireysel gereklilikler dışında neler gereklidir? Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri