Arama sonuçlarınız

1. gan.gani

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? İsmail DERTKESEN Tekirdağ Çolu 93 Feroza el 2

2. gan.gani

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi teşekkürler salih abi gaz beynini de yeni değiştirdim karbüratör ayarlarını yaptırdım ve neden yaptığımı hala anlamış değilim ama sonra nedense benzini fulledim 100km yol yaptım ş.içi tekrar fulledim keşke fullemez olaydım 14 lt aldı karbüratörcüye...
  3. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi teşekkürler Cevdet abi arazi için bir takımda maxxis mt ler var ama bunları taktıktan sonra araba rahatladı, ses kalmadı, sürüşü çok daha yumşak oldu. 120-130 rahat çıkıyo bir vites eksik sürüyormuşum sanki!

4. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi abiler nasıl olmuş ama TOYO OPEN AT 215/75R15 POWCAN BK365
  5. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi salih abi jantı etikerinde 15x6.5 yazıyo 6.5 inç genişliği sanırım oda 17cm falan geliyor bende 195/80r15 takmak istiyorum ama takarsak janta küçük gelmezmi sence?

6. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi gönül BFGoodrich istiyor tabi ama cep olmaz diyor :D goodyearda hoş ama ebatların içinde 100T yok

7. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi teşekkürler cevdet abi jantları aldığım lastikçide Toyo Open A/T 225/70R15 100T WO tavsiye etmişti. orj ve ekonomik olsun diye ben 195/80/ r15 istemiştim ama jantların genişliği yüzünden bu boyutun uygun olduğunu söyledi dediğin lastik bumu abi?
  8. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Sevgili ferozacılar aracıma yeni jant almış bulunuyorum ama şuan üzerinde 30x9.5 R15 mt tipi lastik var. acaba at lastil olarak kim ne kullanır ebat ve marka öneriniz neler olur? bu arada janta uygun genişlikte olması gerek sanırım etiketin resminide bu...
  9. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi teşekkürler Cevdet abi ilgilenip cvp yazdın sanıyorum uzun bi süredir feroza kullandığın için bilgin oldukça fazla olsa gerek. araçla alakalı sorun olduğunda ilk senin başını ağırıtıcam demektir saygılar :)

10. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi dediklerini zaten yaptırıcam salih abi de karbüratöre su bağlanıyormu?

11. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi bi bilebilsem termostatın kaçlık olduğunu yada varmı yokmu yine sanayi yolu göründü anlaşılan bu arada termostat pyasada bulunurmu yoksa illede kendi orjin mi bulmak gerek yüksek dereceli alırsak hararet yaptırp silindir contasını yermi? yazın üst kapak...
  12. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar ferozaların kaloriferlerinde yazlık kışlık varmı benimki hiç ısıtmıyor malum havalarda buz gibi hoş hararette çok az yükseliyor normalmi? ne yapmak gerek anlayan bilen varsa yardımcı olun ltfn

13. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi .
  14. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi herkül
  15. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi buda benim herkül

16. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi şu anda üzerinde 30x9.5x15 mt lastikler var tam olarak neye tekabül ediyor bilmiyorum ama onları bahara doğru değiştirmek gerekicek anlaşılan. karbüratör ayarını aldığımda yaptırdım ilgin için teşekkürler salih abi
  17. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi anlasılan 45 50 kr yakması normal ee üzerinde ebatları buyuk mt lastikte var şükür etmek gerek ferozaların orjinal lastik ebatları nedir bilen varmı acaba?
  18. gan.gani

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi slm lar ferozacılar ben aranıza yeni katılmış bulunuyorum rrc yi sattım feroza aldım iyi mi ettim kötümü bilemiyorum ama hayırlısı olur inş kim nekadar yakıt yakıyor lt olarak yanıtlarsanız sevinirim

19. gan.gani

89 Rrc Enjeksiyondan Karbüratöre Geçiş

selamlar aracımı enj dan karbüratöre geçirmek istiyorum aracımdaki enj sistemi yorulmuş sorun çıkartıyor aracı yeni almadım ama yeni yeni tanımaya başladım sayenizde. yardımınıza ve önerilerinize ihtiyacım var. karbüratörden randıman alabilirmiyim lpg uygulaması sorun yaratırmı? karbüratör için...
  20. gan.gani

89 Rrc Akışmetre Arızası

Ynt: 89 Rrc Akışmetre Arızası linkte sorun var sanırım açılmıyor ayrıca ilginden dolayı teşekkür ediyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri