Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi
teşekkürler salih abi gaz beynini de yeni değiştirdim karbüratör ayarlarını yaptırdım ve neden yaptığımı hala anlamış değilim ama sonra nedense benzini fulledim 100km yol yaptım ş.içi tekrar fulledim keşke fullemez olaydım 14 lt aldı karbüratörcüye...
teşekkürler Cevdet abi arazi için bir takımda maxxis mt ler var ama bunları taktıktan sonra araba rahatladı, ses kalmadı, sürüşü çok daha yumşak oldu.
120-130 rahat çıkıyo bir vites eksik sürüyormuşum sanki!
teşekkürler cevdet abi jantları aldığım lastikçide Toyo Open A/T 225/70R15 100T WO tavsiye etmişti. orj ve ekonomik olsun diye ben 195/80/ r15 istemiştim ama jantların genişliği yüzünden bu boyutun uygun olduğunu söyledi dediğin lastik bumu abi?
Sevgili ferozacılar aracıma yeni jant almış bulunuyorum ama şuan üzerinde 30x9.5 R15 mt tipi lastik var. acaba at lastil olarak kim ne kullanır ebat ve marka öneriniz neler olur? bu arada janta uygun genişlikte olması gerek sanırım etiketin resminide bu...
teşekkürler Cevdet abi ilgilenip cvp yazdın sanıyorum uzun bi süredir feroza kullandığın için bilgin oldukça fazla olsa gerek. araçla alakalı sorun olduğunda ilk senin başını ağırıtıcam demektir saygılar :)
bi bilebilsem termostatın kaçlık olduğunu yada varmı yokmu yine sanayi yolu göründü anlaşılan bu arada termostat pyasada bulunurmu yoksa illede kendi orjin mi bulmak gerek yüksek dereceli alırsak hararet yaptırp silindir contasını yermi? yazın üst kapak...
arkadaşlar ferozaların kaloriferlerinde yazlık kışlık varmı benimki hiç ısıtmıyor malum havalarda buz gibi
hoş hararette çok az yükseliyor normalmi? ne yapmak gerek anlayan bilen varsa yardımcı olun ltfn
şu anda üzerinde 30x9.5x15 mt lastikler var tam olarak neye tekabül ediyor bilmiyorum ama onları bahara doğru değiştirmek gerekicek anlaşılan. karbüratör ayarını aldığımda yaptırdım ilgin için teşekkürler salih abi
anlasılan 45 50 kr yakması normal ee üzerinde ebatları buyuk mt lastikte var şükür etmek gerek ferozaların orjinal lastik ebatları nedir bilen varmı acaba?
slm lar ferozacılar ben aranıza yeni katılmış bulunuyorum rrc yi sattım feroza aldım iyi mi ettim kötümü bilemiyorum ama hayırlısı olur inş kim nekadar yakıt yakıyor lt olarak yanıtlarsanız sevinirim
selamlar aracımı enj dan karbüratöre geçirmek istiyorum aracımdaki enj sistemi yorulmuş sorun çıkartıyor aracı yeni almadım ama yeni yeni tanımaya başladım sayenizde. yardımınıza ve önerilerinize ihtiyacım var. karbüratörden randıman alabilirmiyim lpg uygulaması sorun yaratırmı? karbüratör için...