Arama sonuçlarınız

1. H

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Ynt: Land Rover Ace (active Cornering Enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Haklısınız. Forumda okadar çok konu okudum ki bir an insan kendini buranın müdavimi zannediyor. Uyardığınız için teşekkürler. Buda benim kusurum olsun. Herkese merhaba

2. H

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Ynt: Land Rover Ace (active Cornering Enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Benim ace pompası 3-5 bar arasında gidip geliyor. Paneldeki turuncu ışık gelip gidiyor. Bezen hiç yanmıyor fakat kasis ve dönüşlerde tekrar yanıyor. Tamşrcim pompanın değişmesi kazım diyor. Benim sorum şu. Bu...
  3. H

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Sonuclari buradan paylasirim...nasip kismet diyelim...Tabiki bu konuda uzman olan kisilere danistiktan sonra kesinlikle mahkeme acilacaktir

4. H

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Yillar once Fiat Albea da buna benzer bir olay yasadim ... Ozaman 4 arac almistik..belki bu yuzden teypler degismisti..ister ticari kaygi ister ahlak deyin bu olay bu sekilde gerceklesmisti
  5. H

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Biz bu gibi yerlerde dillendirirsek..İlerki donemlerde bu zihniyeti yikar, gelecekte tuketicinin hakkini dimdiden korumus oluruz...

6. H

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Bu uyariyi nasil anladigin onemli...satis oncesi ve satis sonrasi diye ayirabiliriz...

7. H

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Sayın Hüseyin Güven, Göndermiş olduğunuz mesajınız ilgili birimlerimize iletilmiş; konuyla ilgili çalışmalar başlatılmıştır. İlgili kişilerin incelemelerine istinaden size en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu...
  8. H

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Gönderildi: 11 Mayıs 2012 Cuma 14:05 Kime: Müşteri Hizmetleri Konu: Re: YNT: Danışmak istediğim bir konu var Yetkili servis danismanlarinizla daha irtibata gecmeden, sizin emriniz dogrultusunda hicbir gerekce soylemeden basvurumun olumsuz karsilandigi ASF musteri temsilcisi...
  9. H

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Sayın Hüseyin Güven, Satış sonrası ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili yöneltmiş olduğunuz sorularınıza, servis uzmanlığı kapsamında yanıt verilmesi gerekmektedir. Bu doğrultuda başvuru konunuzla ilgili olarak yetkili bir Renault servisine danışmanızı tavsiye ederiz. Size en...

10. H

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. -- Başvuru Numarası: 24769 İletişim Konusu: Danışmak istediğim bir konu var İletmek İstedikleri: Mart ayında almış olduğum 2012 model Dusterdebasit bir cd çalar vardı...Araçların yeni modeli çıkmamış ve model atlamadan Bluetooth ,USP ve kumandasında değişiklik yapılmış...

11. H

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Bu cd calar meselesine fena takildim..gectigimiz çarsamba gunu Asf yi aradim satis temsilcisiyle gorustum..2012 model aracimi mart ayinda aldim 2 ay gecmeden cd calar degistirdiniz' beni bu magduriyetten kurtarin dedim... Bana maisi arayin biz bir sey yapamayiz dedi...Maisi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri