Arama sonuçlarınız

1. H

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Valla verilen bilgiler ile süper bir arşiv olmuş. Çevremde o kadar arkadaş var öyle araçlar alıp yapıyorlar ama böyle paylaşım müthiş. Bu arada Kuzay Bey'in anlattıklarıyla kalbim iyice suzukiye ısındı. Yalnız linkteki araçlar hiç alınası değil bu fiyatlara göre ...

2. H

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi merhabalar ilgiyle takip ediyorum. Acaba benim zamanım var diye biraz bakım isteyen bir aracı alıp ne yaptığımdan kendim mi emin olayım yoksa linklerde ki araçlara mı bakayım? Aslında linkteki araçlar da belki sorun çıkarabilir ama yaptıran kendi aracına iyi fiyat...
  3. H

toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ...

Ynt: toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... Herkese selam . Bu araçların yakıt , vergi , yedek parça gibi ikincil masrafları nasıldır? Bir de bu araçlarda hangi yıl aralığı , hangi ekipmanlı olması( hani bazı araçlarda şu sene aralığını al, şusu olanı al derler ya...) daha tercih...

4. H

1989 TLC HJ62 (Satılık)

Ynt: 1989 TLC HJ62 (Satılık) hayırlı olsun
  5. H

vx100 arıyorum

Ynt: vx100 arıyorum selamlar öm attım Pardon atamadım ;D Mesaj sayım yeterli değil herhalde ... Neyse ben sizden mesaj bekliyorum...

6. H

vx100 arıyorum

Ynt: vx100 arıyorum Çok sağol. Valla vx100 aramakla haklıymışım. Baksa kaç gün oldu araç bilgisi için iki kişi cevap yazmış. Diğerleri araçları o kadar güzel ki onroad veya offroaddan fırsat bulup cevap verememişler :D Hadi gari arkadaşlar aranıza yeni civciv katılacak ;D Yok mu elinden...

7. H

vx100 arıyorum

Ynt: vx100 arıyorum verdiğiniz bilgi için teşekkürler...
  8. H

vx100 arıyorum

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır. Uzun süredir sessiz sedasız forumu takip eden birisi olarak herkese bol eğlenceli günler dilerim. Uzun takibim ve çevremdeki insanların yol göstericiliğiyle bu işin duayeni olan toyota'da karar kıldım. Asıl amacım sert kırıcı offroaddan ziyade gerek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri