Arama sonuçlarınız

1. G

Ahşap Kano Yapımı - Wood Duck 12

Elinize sağlık taşıyabilme imkanım olsa yapabilmeyi çok isterdim..

2. G

Örtü Gerdirme için yardım,

Salmaları yaptım, Salmaları yaptım sanırım bunlar işimi görür biraz büyük yaptım, gerekirse sonra küçültebilirim katlanabiliyor gergiside var umarım iş görürler... IMG_7633 by gokhanaltintas, on Flickr IMG_7632 by gokhanaltintas, on Flickr filickrIMG_7634 by gokhanaltintas, on Flickr
  3. G

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Kendi salması arka tarafta oldugu için pek bir işe yaramaya bilir özellikle rüzgara açılı gideceksem , uyarı için çok teşekkürler yelken platformuna katlanabilir bir salma tasarladım gerekli malzemelri alabilirsem bu hafta işçi yapacağım inşallah.. Teşekkürler..

4. G

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Yaniden malzeme almam gerekecek sanki :), yelken tekneyi döndürmemesi için ama dümenle in hiç mi faydası olmaz acaba olmadı yeken tahtasının sağından solundan sallandırmam gerekecek... botun kendi salması var ama arka tarafta ne kadar iş görür acaba ?
  5. G

Şişme Kano Hakkında

Ev taşıma durumumn var o işi halledeyim bir tanede kendime kano yapacağım satın almayacağım, dediğin gibi istediğim özellikte deniz kayağı sadece advanced elements de var kano diyarı da izmir de güzel kanolar getiriryor belki oradan tanışığ sipariş ederim bilmiyorum ithal ederlerken belki...

6. G

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Yelken ve dümen i yenice yerleştirdim daha yapacağım düzeltmeler olacak ama ilk iş mumkun olursa yarın denıze ındıreceğım ayrıca ortulerı rahat gerdırebılecegım delıkler actım... IMG_7625 by gokhanaltintas, on Flickr IMG_7623 by gokhanaltintas, on...

7. G

Şişme Kano Hakkında

Deniz de falan kullanmayı düşünüyorsanız çok uygun olduğunu söyleyemem, ayrıca az parada değil bunun iki katına deniz kayaklarıda var alabilirsiniz. Bununla ancak durgun su ve gölet gibi özellikle rüzgar almayan yerlerde kullanılabilir sanırım.
  8. G

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık..
  9. G

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Merhaba Mehmet Bey, İçten ve ayrıntılı yazınız için çok teşekkür ederim. Esasen genç sayılmam 71 doğumluyum cbü de mekanik abd başkanı bir doçentim evlilik çocuk vs de var açıkçası :) . Ama malesef hayatta akademik başarıyı sağlayan mükemmeliyetçi yaklaşım dan...

10. G

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Yok ne demek burdaki en deneyimsiz kişi benim o yüzden her türlüğ görüş ve öneri çok değerli benim için çok teşekkür ederim..

11. G

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Aslında bu kano kcc ss5 200 kg kapasıtelı ve ıkı kısılık, ben tek kullanmayı dusunuyorum cunku tek basıma 100 kg gelıyorum arkadaşlarımda benım cıvarımda o yuzden kanoları olana kadar onlarsız tek gezecegım acıkcası, kcc 335 serısının dısı branda kaplı raftinde...
  12. G

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Denizde kullanacağım, ama yani bir saat dolaşıp dönmeyi dusunmuyorum, yani eşyalarımı yukleyıp ızmır datca arası kıyı kıyı gıdebılırım kamp yapa yapa. Dönüştede ıkı sırt cantasına ekıpmanımı koyup aracla donebılırım İzmir e.

13. G

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Evet o kısmı çok buyuk sanırım şimdi yelkenlı tekneler ıcın dumen boylarına bakıyordum, 2 gb kadar kıtap ınıdırmıstım okumak kısmet olmadı henuz ama ara ara bakıyorum tekne boyu agırlıgı vs ıcın olculer vardır sanırım. solid ince kanolarda cok kucuk dumen palası...
  14. G

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Yön veren kısım derken sap kısmını dıyorsanız o kısmı malzeme yetmedıgınden ters tarafa verdım ordan baska uzun bır sap cıvatalayacagım alt pala kısmı sanırım kuculecek bu boyda kalmayacak, mazemeyi inceltme derken tek kalınlık bır plaka kullandım kendim inşaat...
  15. G

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Evet pürüzleri bu gun taslama ile aldım, sanayi tipi ağır hizmet te kullanılan pvc gibi bir şey tek kusuru su an ıcın cok agır olması dumenın pala kısmının buyuk oldugunu bılıyorum buyuk ıhtımal daha kucuk bır kısmı yetecek ama once denemek ıstıyorum. Kanoya...

16. G

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Bu gün kanoma dumen yapmakla ugrastım, tabi boyutları hakkında doğru karar verememıs olabılırım kullandıgım malzemede bıraz agır ama kanoma ıyı oturdu denızde denedıktan sonra sanırırm gereklı buyukluklerı daha kolay ayarlayabılırım. Selamlar. DSC00043 by...
  17. G

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Mesajınız için teşekkür ederim dediklerinizi etraflıca düşüneceğim keşke muşambaları biraz bol bıraksa idim dediğiniz gibi büzgülü yapmak daha iyi bir fikir evet, aldığım muşambaları kesmiş bulundum dediklerinizin ışığında bir çözüm düşünmeye çalışacağım çok...
  18. G

Sevylor kcc 335 şişme kanomu daha önce oldukça rüzgarlı bir günde kullandım ve gerek dalgalardan gerekse de küreklerden sular sebebi ile ıslandım, diğer solid kano tipleri gibi üstünde bir kaplama yok veya etek kullanma imkanım yok, bu sebeple üstüne üç parçadan oluşan su geçirmez bir örtü...

19. G

Hangi Kayak çeşidini tavsiye edersiniz.

Ynt: Hangi Kayak çeşidini tavsiye edersiniz. Merhabalar, Cevabınız için teşekkür ederim, aslında bu tarz yolculuklara tek çıkmak istemiyorum ama yanıma alacağım kişi ile beraber kilomuz kanonun kapasitesini aşıyor. Yelken konusuna gelince ben yarasa tipi yelken düşünüyorum aşağıdaki linkte...
  20. G

Hangi Kayak çeşidini tavsiye edersiniz.

Ynt: Hangi Kayak çeşidini tavsiye edersiniz. Volkan Bey Merhaba, Öncelikle mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Siteniiz önceden görmüştüm ama bu gün itibarı ile daha yakından inceledim oldukça kıymetli bilgiler var benim açımdan. İlk mesajımı yazdığım dan bu yana bazı gelişmeler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,173
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR