Arama sonuçlarınız

1. B

pajero 2.6

Ynt: pajero 2.6 araç satılmış :(

2. B

pajero 2.6

herkese merhaba. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-ilk-sahibinden-1993-model-mitsubishi-pajero-2.6.lpg-116074806/detay ilandaki araç hakkında bilgisi olan var mı? daha önce nissan terrano kullandım çok uğraştırdı beni. korkar oldum. 2.6 pajero için 270000 km...
  3. B

Pajero 3.2

Ynt: Pajero 3.2 dedikleriniz aynen doğru. ama bnm anlamadığım nasıl oluyorda pajero böyle hatalar veriyor? özellikle yapsan olmaz . zaten bizim alabileceğimiz yılda 2-3 araç çıkıyor. onlar da hep hatalı. bu işe gönül verdik. ama can acıtacağa benziyor :)

4. B

Pajero 3.2

Ynt: Pajero 3.2 aynen dediğiniz gbi ilfer oto. bgn irtibata geçicem. umarım emeklerim boşa gitmez. herkes en ufak masrafında 2000-3000 tl gözden çıkar diyor. hele birde elektronik aksam sa olduğu yerde bırak gel diyolar:D umarım yanılmayız
  5. B

Pajero 3.2

selam saygıdeğer gezenbilir ailesi. kendimi pajero almaya adadıktan 1.5 yıl sonra yaklaşık 35.000 tl biriktirdim. ilandaki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-ofraad-tutkunlarina-maya-otodan-2004-pajero-4x4-dizel-90949423/detay araç hakkında bilgisi olan war mı...

6. B

Araç Seçimi?

Ynt: Araç Seçimi? Lada kesinlikle . Size hitap eden araç

7. B

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Hayıtlı Olsun
  8. B

patrol seçimi için yardım lütfen...

Ynt: patrol seçimi için yardım lütfen... BU konuda bilgisi olan kimse yok mu? Başka araçlar için herkez bilgi veriyor. ne yazikki patrol forumu sahipsiz kalmış...
  9. B

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye 2 saatte okudum tüm forumu. kolay gelsin Allah utandırmasın

10. B

patrol seçimi için yardım lütfen...

Herkeze merhaba. yaptığım araştırmalar sonucunda kendime en uygun aracın patrol olduğunu düşünüyorum. yalnız alıcağım aracın motor seçeneği olarak sd33 mü olsun yada 2800 cc td mi olsun karar veremedim. iki motor u kıyasladığımız zaman hangisini önerirsinz. birde aracı alırken en çok nelere...

11. B

Gd 300 hk

Ynt: Gd 300 hk aynı problemi yaşıorum. Botaş ihalesi takip etmek daha mantıklı. gerçi dif-lock bu araçların olmazsa olmazı . botaş çıkmalarına takmak için komle diff değiştirmek gerekior :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri