Arama sonuçlarınız

1. ryilmazz

Belçika, Lüksemburg, 10 ay, 7.000 Km :)

Ynt: Belçika, Lüksemburg, 10 ay, 7.000 Km :) kanuni olarak insanların yüzlerini, onların yazılı izni olmaksızın internette yayınlamak yasak. insan haklarına aykırı. aynı şey araba plakaları için de geçerli. insanların özel hayatı ile ilgili net bilgi verdiğinden özel hayatı ihlal etmek...

2. ryilmazz

Norveç - Oslo'da 3 Gün, 100+ Fotoğraf

Ynt: Norveç - Oslo'da 3 Gün, 100+ Fotoğraf Beğenmenize sevindim, Belçika'nın kuzeyi çok güzel.
  3. ryilmazz

Ynt: Norveç - Oslo'da 3 Gün, 100+ Fotoğraf Merhaba :) İlginiz için teşekkür ederim. 10 ayda iyi gezdim aslında. Lüksemburg Gezisi Paris Gezisi Brüksel Gezisi Amsterdam Gezisi Gent Gezisi Brugge Gezisi ve burada teker teker linklerini vermediğim daha birçok günlük bisiklet gezisi İndex...

4. ryilmazz

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

Çok güzel çalışma. Tebrik ederim. Hayranlıkla izledim. Gezmeyi seven birisi olarak ben de ileriki yıllarda böyle birşey yapabilmek isterim. Lüksebmurg'ta 10 ay. Saygılarımla, Reyhan YILMAZ
  5. ryilmazz

Ynt: Norveç - Oslo'da 3 Gün, 100+ Fotoğraf Merhaba, Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim. Site, aslında yazmakta olduğum kitabı desteklemek için yapıldı. İlgi görünce böyle gezi forumlarında paylaşmak istedim. Fotoğrafların olduğu günler arasında kolay geçiş olması için önceki gün ve...

6. ryilmazz

Ynt: Belçika, Lüksemburg, 10 ay, 7.000 Km :) Çok kullanıcılı yapmak için çalışacağım. Amacım, Erasmus için gidenlerin anılarını burada toplamalarını sağlamak.

7. ryilmazz

Oslo'da 3 gün gezdim. Öğrendiklerimi burada paylaştım. http://www.erasmusgunlugu.com/?pg=r&g=279
  8. ryilmazz

Belçika'da Gent, Brugge, Knokke civarlarında biraz gezdim. Biraz da Lüksemburg'ta. 10 ayda toplam 7.000 Km yaptım :) http://www.erasmusgunlugu.com/?pg=r&g=291

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri