Arama sonuçlarınız

1. A

Satılık 92 Model 110 Defender ( Ambulans Kasa ) Karavan

Neredeyse 6 sene olmuş, sanırım değildir [emoji1]

2. A

Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim

Carettanizi satma gerekcenizi bilmiyorum ama eski bir caretta kullanicisi olarak kisa sureli ve yakin mesafeli kamplar icin carettayi tavsiye edermisiniz? Caretta hakkindaki olumlu ve olumsuz tecrube ve gozlemlerinizi paylasmaniz mumkunmu? Tesekkurler..

3. A

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

Insanlarin tesislerine gelmesi icin kaliteli hizmet uretmekten ziyade diger koylari kapatarak mecbur birakmayi tercih etmisler. Boyle bir isletmecilik mantigi olabilirmi. Diger koylarin girisini kapatmasi ilgili makamlara sikayet edilmeli.

4. A

Kocaeli Gebze Ballıkayalar Kamp Yeri Hakkında Yardım

Şu an ballikayalarda kamptayim. Araç başına 10 tl ve çadır başına 10 tl aliniyor. Ayrica ates yakmak serbest ama civarda odun bulmaniz imkansiz, tesiste çuvalı 10 tl ye odun da satiliyor. Tavsanli koyu cok yakin ihtiyaclarinizi koyden temin edebilirsiniz.

5. A

Sarosda Çadır Kampı Için Nereleri Tavsiye Edersiniz?

Ben de aynı planları yapıyorum. 23 yıldır çantasından çıkarmadığımız çocukluk yıllarımdaki tatilerimizi geçirdiğimiz çadırı deneme amaçlı olarak bugün otoparkta kurdum. 23 yıldır hiç açılmamasına rağmen hiçbirşey olmamış taş gibi duruyor maaşallah. Biz de ağustosun son haftası veya eylülün ilk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri