Arama sonuçlarınız

1. G

Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri

Ynt: Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri Bekir bey sagolun. Evet beni,m biraz sansızlıgım oldu. Baya bir kazıklandım sanıyorum. Arabayı cok seviyorum ama her an bir sorun cıkacak diye de korkmaktan kendimi alamıyorum. Proje paraları olmasa araziye gidemeyecegim neredeyse. Yurt disi siteleri...

2. G

Ynt: Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri Ersan bey merhaba, Aslında benim derdim yakıt. Ben aldıgımda motor bitikti yaptırdım ancak hic verim alamadım. Karburotoru defalarca yaptırdım ama araba hala kotu. Simdi sordum mesela sol dikiz aynası kalmamıs. Bana yan sanayi bir tane kakalamıslar...
  3. G

Ynt: Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri Arkadaslar merhaba, Bu gün 94 model Ferozam icin ön takımları yaptırayım dedim. Malzeme fiyatları tam 1300 TL tutuyor. Arabamı cok seviyorum ancak bu gidisle satacagım galiba. Tam 6000 TL para harcadım ve hala harcıyorum. Parcalar bulunmamaya basladı...

4. G

yedek parca

Ynt: yedek parca Ersan bey merhaba, Teşekkür ederim yardım için. Ben baktırttım ancak ellerinde yokmuş. Başka biryer de bilmiyorum açıkçası. Ben de belki uygun bir eğim ölçer bulup piyasadan taktırtabilirim. Derdim orjinal olsun ama bulamazsam yapacak birsey yok artık. Birisi aslında ferozalar...
  5. G

yedek parca

Ynt: yedek parca Arkadaşlar merhaba, Yedek parça konusunda ben de birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yazsın lutfen. Ferozanın on panelinde voltmetre, eğim ölçer ve saatin olduğu parçaya ihtiyacım var. Benimkinin aldığımda eğim ölçeri bozuktu. Kullandığım bir parça ve bulup takarsam...

6. G

Feroza'da Hangi Motor Yağı Kullanılır

Ynt: Feroza'da Hangi Motor Yağı Kullanılır Aşkın bey merhaba, Yaptıklarınızı okudum gayet guzel iş çıkartmışsınız. Benim de Feroza 1994 aracım var. Vakit b ulamıyorum malesef uğraşmaya ama onumuzdeki haftalarda bir tamirciye gidip bir takım bakımlarını yaptırtacağım. Ben aldığımda motor çok...

7. G

Feroza ilk arazi ve izlenimler

Ynt: Feroza ilk arazi ve izlenimler Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Kolum evet şimdi çok daha iyi ama kotu kırmışım malesef. Ama iyiyim sağolun. Cevdet bey ben Istanbulda ikamet ediyorum ancak iş gereği 2-3 sene yazları Mudurnu vadisi civarında arazi çalışması yapacağız. Bir Tübitak...
  8. G

Ynt: Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri Ersan bey merhaba, Güzel bir konu açmışsınız. Umuyorum bilgiler derlenip toparlanır burada ve bizim için kullanılabilir hale gelir. Benim arabamın benzin göstergesi ve eğim ölçeri bozuk. Nereden bulabilirim bilmiyorum açıkçası. Tamircim benzin...
  9. G

Ynt: Feroza ilk arazi ve izlenimler Merhabalar, Mehmet Ali bey ben bir araştırayım bu konuyu bakayım LPG uygun olacak mı bana. Dediğim gibi sorun biraz da bagajın küçük olması. Biz numune topluyoruz ve arkaya ihtiyacımız var. Ersan bey bana vinç ve tampon ile ilgili planları...

10. G

Ynt: Feroza ilk arazi ve izlenimler Ersan bey merhaba, Bu arada soracaktım unuttum. Şinorkel ve vinci nerede taktırttınız? Önümüzdeki ay ben de düşünüyorum şayet bildiğiniz bir yer varsa oraya yaptırtırayım. İyi günler, Gürsel

11. G

Ynt: Feroza ilk arazi ve izlenimler Ersan Bey merhaba, Benim arabamda yağ yakıyordu ve motor yeniden yapıldı. Ancak dediğiniz gibi diğer şeyleri de kontrol ettirmekte fayda var. Ben tüp taktırtmadım. Motora zararlı diyorlar. Ancak çok da bilmiyorum o konuyu. Bizim araçlar karbüratörlü olduğu...
  12. G

Daihatsu Diff Lock

Ynt: Daihatsu Diff Lock Ferudun bey merhaba, Evet o makas mafsalı için irtibat sağlayabileceğimiz birisi varsa bize iletebilirseniz seviniriz. Teraflex2in Toyota için ürettiği bazı makas mafsalları Ferozaya uyuyormuş. Oradan almaktansa burada üreten bir arkadaştan almayı tercih ederim...

13. G

Ynt: Feroza ilk arazi ve izlenimler Birkaç Fotoğraf daha.
  14. G

Ynt: Feroza ilk arazi ve izlenimler Bunlarda birisi hariç araziden manzara fotoğrafları. O tek fotoğrafta kolumu kırdıktan 30 dakika sonra Taşkesti sağlık ocağında görülüyorum. Talihsizlik işte. Bu fotoğraftan 5 gün sonra Ferozamı aldım. Umuyorum hoşunuza gider. Gürsel
  15. G

Arkadaşlar merhabalar, Siteye üte olalı çok oldu ancak çok fazla yazamadım. Bu yaz sağolsun Tayfun beyin de yardımlarıyla bir 1994 model Feroza aldım. Kendisine buradan bir daha teşekkür etmek istiyorum. Gerçi arabayı almadan önce kolumu arazide iki yerden birden kırdım ve 3 ay yeni arabamı...

16. G

Daihatsu Diff Lock

Ynt: Daihatsu Diff Lock Ersan bey tessekkurler, Ben yabancı forumları da okudum sanıyorum bu dünyadaki bütün Ferozacıların sorunu. Vinç zaten takmayı düşünüyorum ancak diferansiyel kilidi olsaydı çok iyi olacaktı. O 1800 euroluk kilit hakkında daha çok bilgi verebilirmisiniz? Yani nerede...
  17. G

Daihatsu Diff Lock

Ynt: Daihatsu Diff Lock Arkadaşlar merhaba, Diferansiyel kilidi konusunda her hangi bir gelişme oldu mu onu merak ettim. Ben bir tane feroza almayı düşünüyorum ancak bu diferansiyel kilidi konusu beni baya bir düşündürüyor. Araziğ kullanacağım ve doğal olarak diferansiyel kilidi olursa benim...
  18. G

Acilen 1994 ve Üzeri Satılık Daihatsu Feroza Arıyorum

Ynt: Acilen 1994 ve Üzeri Satılık Daihatsu Feroza Arıyorum Levkina arkadas merhaba, 91 model demissin aracına. Km si kac acaba? Bir de İstanbul icerisinde mi yoksa baska bir yerde misin? Baska sehirlerde olursa benim icin cok zor. Bana aracın hakkında bilgi verebilirsen sevinirim. Simdiden...

19. G

Acilen 1994 ve Üzeri Satılık Daihatsu Feroza Arıyorum

Arkadaşlar merhaba, Acilen bir 1994 ve üzeri satılık Daihatsu Feroza arıyorum. İstanbuldan satmak isteyen arkadaslar varsa lutfren benimle iletisime gecsin. Arazi calismam var ve acilen bir tane almam gerekli. Bu gun bir tane araba baktım ancak diferansiyel kilitleri arızalıydı almadım. İlgili...
  20. G

Land Rover Series III Workshop Manual

Ynt: Land Rover Series III Workshop Manual Evet linkler calismiyor bir daha yukleyebilirmisiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

SON KONULAR

Geri