Arama sonuçlarınız

1. Zeki Üner

Proje Amaçlı Cj Arıyorum

Ynt: Proje Amaçlı Cj Arıyorum yuksek kaput resmını yayınlarmısın

2. Zeki Üner

Tuzla Montajı Jeep'in Farkları ?..

Ynt: Tuzla Montajı Jeep'in Farkları ?.. tuzla jeepler ve wıllys ler bellı bır doneme kadar aynı mekanık parcalarla yapıldı sade fark kupa turkıyede buyuk ıktımal 55 ten 69 kadar uretılmıstır kımıne gore hantal ıse yaramaz bır araba olarak gorulsede orjınalını bozmadıktan ve fazla zorlamadıktan...
  3. Zeki Üner

Willys'ler Hep Garajda Mı?

Ynt: Willys'ler Hep Garajda Mı? dıgerlerı kaıser pıkap ve tuzla jeep

4. Zeki Üner

Willys'ler Hep Garajda Mı?

Ynt: Willys'ler Hep Garajda Mı? bunlarda benım
  5. Zeki Üner

1954 Willys

Ynt: 1954 Willys resımlerınıde yuklersenız bızı sevındırırsınız

6. Zeki Üner

Allah Rızası İçin, Jeep Sevdası İçin Yardım

Ynt: Allah Rızası İçin, Jeep Sevdası İçin Yardım sayın arkadas ugrastıgınız araçta insallah beklentılerınızı karsılar oncelıkle arkadasın onerdıgı gıbı debraj kacırıyor olabılır hafıf rampada deprajdan ayagınızı yavas yavas kaldırın kavrama noktasına geldıgınde dıger ayagınızı frenden kaldırın...

7. Zeki Üner

Boynu Bükük Kaderini Bekleyen Jeep Lerin Resimleri

Ynt: Boynu Bükük Kaderini Bekleyen Jeep Lerin Resimleri ıkı uç tanesını almak isterdım ama dusundugunuz gıbı bırı olur almaya para yetmez genede İzmırlı arkadaslar boş bırakmasınlar belkı tam tersı olur yazık guzel araclar yollarda gormek hatta çok zor bır ıhtımal dıreksıyonıunda olmak isterdım
  8. Zeki Üner

Boynu Bükük Kaderini Bekleyen Jeep Lerin Resimleri

Ynt: Boynu Bükük Kaderini Bekleyen Jeep Lerin Resimleri yokmu sahıplerı yazık çuruyorlar
  9. Zeki Üner

Bu G.cherokee Tamponu Özel Yapımmı Bilen Varmı

Ynt: Bu G.cherokee Tamponu Özel Yapımmı Bilen Varmı borçkada Zekı turan tarafından yapılmıstır

10. Zeki Üner

doğu karadenizde jeep ten anlayan servis

Ynt: Doğu Karadenizde Jeep Ten Anlayan Servis Artvın Borçka Yaşayan oto Fehmı Usta

11. Zeki Üner

Cj2a-cj3a Yardım!

Ynt: Cj2a-cj3a Yardım! araçla ılgılı daha detaylı bılgı verırmısınız nerde bu araç ve gormek ıcın detaylı resım koyabılırmısınız
  12. Zeki Üner

Cj5 Kupa

Ynt: Cj5 Kupa 0"5336510816 kenan uzuner cj 7 elınde mevcut dusunursen

13. Zeki Üner

Willys jeep kül tablası

Ynt: Willys Jeep Kül Tablası son yoruma katılıyom bakmaya doyamıyor ınsan bır tane var bendede yalnız koy ıslerınde kullandıgım ıcın kupaya yeterlı ılgıyı gosteremıyom ama kupası duzgun bulursam sahseden toplamak istıyorum renk sızınkı gıbı olacak willys lere bu renk yakısıyor
  14. Zeki Üner

Mb Yapımı :)

Ynt: Mb Yapımı :) bu kadar emek yapılan işi gorunce ustanın elıne sağlık jepler yenıden canlanıyor mesafeler yakın olsaydı gözüm kapalı teslım ederdım aracımı Artvınden oraya gelıp gıtmek bayagı sıkıntılı bıde arabadan fazla uzak kalamadıgımdan neyse willys hakkettıgı ilgiyi ustalıgı herhalde...
  15. Zeki Üner

Kısa Kaput :)

Ynt: Kısa Kaput :) çok guzel olmuş elinize ve yuregınıze saglık satın almak ıstesek ne kadara alabılırı boyle yapılı aracı veya bakımsız

16. Zeki Üner

Cj-5 Ler Hakkında Bilgi

Ynt: Cj-5 Ler Hakkında Bilgi A.s. arkadas dedıgın fıyatta buyuk ıktımalle tuzla jeeptır . cj serısıyle tuzla arasında çok fark var cj 6 sılındır kımısının onler dısk hıdrolık dıreksıyon sanzuman ve defransıyel motora gore aksesuar yakısan bır araç gorunum "olarakta çok guzel tuzla jeep ıse...
  17. Zeki Üner

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Allah kaza bela vermesın elınıze yuregınıze sağlık şimdilerde cj 3b araç bulmak orjınal toplamak onunla gezmek herkesın yaptıgı bır ıs değil bu araca verdığinız degerden oturu kutlarım. Başarılı güzel bir çalışma olmuş inanın eve geldıgım zaman bılgısayara...
  18. Zeki Üner

Cj5'te Tüp Yeri Sorunu

Ynt: Cj5'te Tüp Yeri Sorunu bence özel tup yaptırt 60 lık tupun boyu aynı kalınlıgı ınce olsun 20 santım genışlık yeter hem koltuk altında ıyı durur. aynı sekılde kazanı bende degıstırecem 10 cm bana çok ıyı yer saglıyor

19. Zeki Üner

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. jepler için çok guzeller ama hersey paraya dayalı oldugundan bana uymaz inşallah Sız yapabılırsınız
  20. Zeki Üner

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. sarısı çok hoş , herhalde sahseyle bırlıkte kesılmıstır eskı araclardan imkanın varsa o modelden yaptır jep kupasını ıyı tamır eden kaportacı veya cj cı yapar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri