Arama sonuçlarınız

1. F

Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kavacık Dere - Güzelbahçe Doğa Yürüyüş Duyurusu (01 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kavacık Dere - Güzelbahçe Doğa Yürüyüş Duyurusu (01 Mayıs 2011) Arkadaslar iyi aksamlar; Gecen haftaki kamptan sonra bu hafta da bu guzel yuruyuse katilamiyorum sehir disinda oldugum icin. 6-7 ustuste katildiktan sonra Gezenbilir ruhunu icimde tasiyorum:) O...

2. F

Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (10 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (10 Nisan 2011) Emegi gecen herkese cok tesekkurler! Gene muhtesem bir doga macerasi yasadik. Ben, Perrin Abla ve Necdet Abi erken geldik varis yerine. Yolumuz uzun oldugu icin sizleri beklemedik. Pazar gorusmek uzere Umut
  3. F

Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (20 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (20 Mart 2011) Yine muhtesem bir gezi, yine olaganustu bir doga! Tek hayalkirikligini sucukcular yasadi:) Otcular icin ise cok verimli bir gundu:) Karabas otlarinizi zinde olmak,damar acmak, agri dindirmek icin tuketebilirsiniz:)...

4. F

Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (06 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (06 Mart 2011) Selamlar herkese; Yine cok guzel bir yuruyus oldu. Izmir i yeni yeni kesfediyormusuz hissine kapiliyorum bazen. Emegi gecen herkese tesekkurler. Gorusmek uzere Umut
  5. F

Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüşü (27 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüşü (27 Şubat 2011) Boyle muhtesem bir dogada gecirdigimiz gun icin emegi gecen herkese tesekkurler! Ilk gezimdi, insallah bundan sonra da devam eder. En yakin etkinlikte gorusmek dilegiyle Umut

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri