Arama sonuçlarınız

1. xarax77

BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu safetyfirst hocam kesinlikle haklısınız yazdıklarınızı sonuna kadar okudum ve hak veriyorum açılacak ilk sınava girerek bo kısır döngüden kurtulmak en iyisi.

2. xarax77

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu wouxunla pmr da denedim aselsanla kıyasla neredeyse 3 kat fark ediyordu. Aselsan oldukça dusuk gelırken wouxun oldukça ıyı gelıyordu. Ona istinaden bende bir boafeng almak istedim ama daha henuz alamadık.Sahibindende satatn bir arkadaşta 200lira dedi...
  3. xarax77

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu garip bir olay ozaman pmr de uzun mesafe görüşmeleri hayalmı olacak

4. xarax77

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu pmr performansı nasıl peki hocam? şehir içinde 3km rahat görüşebiliyormusun simplex olarak? yada en uzak pmr kaç km görüşme sağladınız test edebildinizmi?
  5. xarax77

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu anladım ozaman oraya bakyım belki bulabilirim.Kaça aldınız acaba? ayıp olmazsa

6. xarax77

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu ebaydan almaya niyetlendim.Önerdiğiniz bir kullanıcı varmıdır? internal postlamı getirttinız yoksa kargo nucretı odedınızmı? Ayrıca kullanıcıya belirtmem gereken bir not varmıdır? 20 dolar gostermesi gibi?

7. xarax77

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu evet ebaydan daha önce alışverişim oldu ancak bu ürün hem elektronik hemde amatör bir telsiz kanunlarımıza göre lisans gerektiryor.bu işe hevesliyim ve ilerleyen dönemde lisans alacağım son sınavda lisans alan yakınlarımda mevcut ancak gumruge takılırmı sorusu...
  8. xarax77

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu bu cihaz halen daha gündemimde ve almayı çok istiyorum. ancak 150-TL bir butçe ayırmış bulunmaktayım kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilkirmiyim nerede bulabilirim nasıl temin edebilirim.?Ebay den yada yuırtdışında oturan akrabadan göndermesini istesem...
  9. xarax77

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu nasıl daha açık yazarbilirmisiniz ? en kötü 409dan sipariş vermeyi planlıyorum ancak daha önceki tecrübesi olan arkadaşlardan bu konuda bilgi almam gerek...

10. xarax77

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu bu ürünü istanbulda satan dükkanlar bulunurmu karaköy kadıköy sirkeci bakmadığımız yer pek kalmadı ama?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri