Arama sonuçlarınız

1. G

Sık Kullanılanlar'ı Başka Bir Cihaza Kopyalama ?

Ynt: Sık Kullanılanlar'ı Başka Bir Cihaza Kopyalama ? Bir yabancı forumda cevabımı buldum. Başkalarına da faydalı olabilir diye forumumuzda http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96509.0 linkinde konuyu açtım

2. G

Bir Nuvi Cihazından Yeni Bir Nuvi Cihazına "sık Kullanılanlar"ı Kopyalamak

Bir Nuvi Cihazından Yeni Bir Nuvi Cihazına "SIK KULLANILANLAR"I KOPYALAMAK & AKTARMAK : 1.Yöntem: --------- a > Yeni cihazda kayıtlı hiç "Sık Kullanılanlar" yok ise: Eski cihazdaki GPX Klasörü içindeki "current.gpx" dosyasını Bilgisayara atıp, ismini "temp.gpx" olarak değiştir. Sonra diğer...
  3. G

Ynt: Sık Kullanılanlar'ı Başka Bir Cihaza Kopyalama ? cevabınız için teşekkürler. O yöntemi symbianlı cep telefonumdaki Garmin'de yapıyordum ve çok işe yarıyordu. Fakat Nuvi de denedim, maalesef olmuyor :'( ??? nasıl oluyorsa yine eski sık kullanılanlara dönüyor.

4. G

Garmin Nuvi 215 Cihazımda Sık Kullanılanlar'da Kayıtlı Yerlerimi, Arkadaşın Garmin Nuvi 40 Cihazına kopyalamak istiyorum. Bunun bir pratik yolu var mı ?
  5. G

Sık Kullanılanlar'daki Kayıtlı Yerlerin Koordinatlarını Nasıl Görebilirim ?

Garmin Nuvi 215 cihazıma zamanında kaydetmiş olduğum yerleri (Sık Kullanılanlar) Başka bir cihaz'da (veya Google Earth vb'de) bulmak için; Kaydetmiş olduğum yerin Koordinatlarını almak istiyorum. Ama sadece bazı Sık Kullanılanlar'ın koordinatları gözüküyor. Çoğunun ise Adresi gözüküyor. Özetle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri