Arama sonuçlarınız

1. E

ML Serisi ?..

Ynt: ML Serisi ?.. merhaba, bende 2001 model makyajlı kasa full amg (ml 55 kasası) ml 320 ye biniyorum yaklasık 8 aydır. aldıgımda 160.000 deydi suan 180bine yaklasıyor ve cok rahatım.Lpg si var aracımın km de 400-430 kurus yakıyor.Fakat yazın bu 350-370 lere kadar düsüyordu,belkide lpg yazın...

2. E

ML Serisi ?..

Ynt: ML Serisi ?.. TEŞEKKÜRLER UMARIM TEMİZ Bİ ARAC BULABİLİRİM GERÇİ BENİM BÜTÇEME BAYA TEMİZLERİ GELİR GİBİ DÜŞÜNÜYORUM X5 TOUAREG TE DÜŞÜNDÜM AMA GÖNLÜM AKLIM MERCEDES TE BİRLESTİ HAYIRLISI NEYSE O OLSUN BAKALIM...
  3. E

ML Serisi ?..

Ynt: ML Serisi ?.. COK TESEKKÜRLER CEVABINIZ İÇİN GERCEKTEN GÜZEL ARAÇ KAZASIZ BELASIZ MUTLU SEKİLDE BİNİN ARACINIZA :)...

4. E

ML Serisi ?..

Ynt: ML Serisi ?.. gercekten cok güzel arac hele sizinki dizel tabi bu dahada iyidir yakıt acısından ama benim bütcem 50.000tl bu fiyatlara dizeli bulmam cok zor.kafayı takmıs bulunmaktayım peki sizce aracı alırken özellikle ml serisinin nelerine dikkat etmek gerekir?tekrar sag olun...
  5. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tesekkür ederim saolun

6. E

ML Serisi ?..

Ynt: ML Serisi ?.. merhaba alican bey ve ml sahipleri bende ml320 almayı düsünüyorum acaba memnunmusunuz artıları-eksileri nelerdir yakıt performans aracın biraz yaslı olması hakkında düsüncelerinizi almak isterim saygılar...

7. E

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba Hüseyin Bey tabiki yardımcı olmaya calısırım...
  8. E

ML mi yoksa hangi alternatif?

Merhaba arkadaslar suanki aracım,2009 model fiat bravo multijet.Fakat subat ayı gibi aracımı degistirip,mercedes (w163) ml 320 almayı düsünüyorum ve bütçem 45,000-50,000tl arası olacak.Alternatifleri de degerlendirebilirim...Lütfen engin bilgilerinizi benden esirgemeyin.Off road a fazla merakım...
  9. E

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaslar ben Emre İstanbul da yasıyorum gümrükcüyüm aranıza katılmaktan,forumunuzdan yaralı bilgiler edinebilecegim için mutluyum selamlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri