Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kamyonetin Arka Kasasını Kapatmak
12 tane kullandım garanti olsun diye her bilgisayar harddıskkinden 2 tane cıkıyor brandanın kenarlarına diktirdim kenarları kaplayıp kasanın tam üst kısmına gelecek sekilde zaten mıknatıslar cok güclü oldugundan daha kasaya yaklasırkenden ahtopot gibi...
Ynt: Kamyonetin Arka Kasasını Kapatmak
bendede navara var bende karar veremedim arkaya nasıl bir sey alıcagımı karar verene dek acil yagmurlu günler için normal brandanın kenarlarına terzide bilgisayar eski harddisklerin içinden cıkan güçlü mıknatıslar var kenarlara cep gibi yaparak onları...
Ynt: Navara'ma yeni tamponum geldi
iyi günlerde kullan cok güzel fiyat da güzel bir sey soracam ayarları bittimi son hali bumu cunki sanki camurlukla birlesme yeri biraz garip durdu yada resimlerde öyle gözüküyor ?
Ynt: Navara arazi lastik ve jant seçimi
benimde merak ettigim bir konu jant konusu bir fikir verecek arkadaslar online satısı olan bir sitede önerirlerse sevinirim
Ynt: Navara Kullananlar
bizde kutuk zannettik ilk önce ben servislede konustugumda bilgisayarın verdigi hatayı kutuk dediler ama diyilmis simdi musur degisti sabah anlıcaz bakalım yeniden yapacakmı
sonunda arızayı bulduk yakıt basınc sensoru [ kutuk] mu ne öyle bir sey ondan tekleme yapıyormus sabahları dediler sıfırı 3300 tl ikinci el 700 turkiye fiyatları sıfırını daha uygun bulabilecegim bir yer varmı
4-5 saat calısmadıgında araba ilk hareket ederken sanki mazot gelmiyormus gibi yapıp mazot bastıgım halde devir saati yukselmiyor ve ardından sönüyor sonra calıstırıyorum ve hiç bir problem yok cihaza baglandıgındada herhangibi bir hata kodu cıkmıyor filtreyi...