Arama sonuçlarınız

1. F

WJ Şanzıman Farklılıkları

Ynt: WJ Şanzıman Farklılıkları Coşku Bey sağolun fakat yurtdışında yaşıyorum, Türkiye'ye dönüşte inşallah. Selamlar.

2. F

Ynt: WJ Şanzıman Farklılıkları Araçları yakından incelediğimde dediğiniz hususlara dikkat edeceğim. İlanlardan az da olsa fikir ediniliyor ama ne derece doğru oluyor bilmiyorum; galeriden olan çok km'li bir araç tertemiz görünürken, sahibinden olan az km'li bir araç çok kullanılmış hissi...
  3. F

Ynt: WJ Şanzıman Farklılıkları Bahsettiğim gibi işçilik ve parça maliyetlerinden dolayı iyi araştırmak zorundayım zaten. Araba fiyatının yarısı kadar bakım masrafı yapmak insanın canını sıkar. (Özellikle 2003 X5'in şanzıman değişiminin 3500 Euro olduğunu okuduktan sonra) Acelem olmadığı için...

4. F

Ynt: WJ Şanzıman Farklılıkları Levent Bey evet yurtdışında yaşıyorum ve forumda da daha önce tavsiye edildiğinden dolayı 4.7 şu anda daha yakın bir seçenek benim için. Burada (İrlanda/Dublin) işçilik ve parça fiyatlarının pahalı olmasından dolayı nispeten az km'li, mutlaka servis kayıtlı ve...
  5. F

Ynt: WJ Şanzıman Farklılıkları Peki tam olarak arazi vitesinin solda ya da sağda olmasının model olarak bir farkı var mı? Verdiğim bağlantılardaki araçlardan bir tanesinin arazi vitesi solda, diğerinin ise sağda, dikkatimi çeken nokta burası. Teşekkürler. Düzenleme: İmla

6. F

Merhaba, yeni yılın başlarında WJ almak için araştırmalara başladım. Dikkatimi çeken bir nokta ilanlarda net olarak belirtilmese de şanzıman farklılıkları oldu. Bu ve diğer adreste bahsettiğim tam otomatik ve tiptronik (sanırım) örnekleri görebilirsiniz. Bunların farklılıkları ya da +/-'leri...

7. F

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat yazmak yeni kısmet oluyor. Yaşım 33, yazılım sektöründe çalışıyorum. Şu anda off-road yapmayı düşünmemekle birlikte (tabi zaman ne gösterir bilinmez) bir 4*4 almayı düşünüyorum. Aklımda GC 2.7 ya da 4.7...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri