Arama sonuçlarınız

1. N

1985 Model Toyota Hilux Tek Kabin Yedek Parça

Şeref Bey Merhaba; bu tür araçları Resmi Dairelerden İhale yoluyla toplayan Ankara OSTİM'den Ali DEMİR kardeşimizdir. Dilerseniz önce Listenizi yapın ve Çıkma Parça olarak sorunuz 1981 model için yeni parça size oldukça pahalı gelecektir. Sayın Ali DEMİR, Japon Arazi Yedekleri, İvedik OSB Mah...

2. N

1985 Model Toyota Hilux Tek Kabin Yedek Parça

Şeref Bey Kardeşim Merhabalar, bu gibi konularda Yaşadığınız Yeri yazarsanız yardım konusunda kolaylıklar sağlamış olursunuz. Selamlar, Ömer.
  3. N

1986 Bj60 Arac Oneri Yardim Tecrube Paylasimi Lutfen

Sayın HANRY Merhaba; 4X4 GARAJ, ÜMRANİYE İSTANBUL Yetkili; Cemafer Bulut Firma Adresi: Esenşehir Mh. Kuru Sk. NO:9 ÜMRANİYE İSTANBUL Telefon: 0216 573 50 88 Telefon :0216 573 41 00 GSM: 0532 320 85 35 Matsan Dış Ticaret, ÖMER'den aldım bilgilerinizi derseniz gereken önemi gösterecektir. Bu...

4. N

1986 Bj60 Arac Oneri Yardim Tecrube Paylasimi Lutfen

Sayın HANRY BJ60'ı keyifle kullanmanızı diliyorum. Bu araçlar Toyota L.C., BJ60, Daihatsu ROCKY ve Nissan PATROL P40 olarak Japonya'dan HİBE olarak gönderilen arazi araçlarıdır. En kötü şartlarda kullanılmasına rağmen günümüze kadar gelebilmişlerdir. Servis olarak İstanbul Anadolu Yakası mı...
  5. N

Amerikan Arabaları Amortisör Seçimi

Merhaba; CK, Silverado için uzmanların önerisi: 1- Gabriel® Load Carrier™ Coilovers more details on - []=4WD+%28Four+Wheel+Drive%29"]1980 Chevy CK Pickup Replacement Shocks & Struts – CARiD.com 2- Bu konuda bir Uzmandan yardım almak isterseniz ( "RCD" Race Car Dynamics™ | Suspension & Lift Kits...

6. N

Karavan Için Pilli Lpg Gaz Dedektörü

Süleyman Bey Merhaba; (https://www.amazon.com/Natural-Detector-Portable-Combustible-Explosive/dp/B07FSVCSSL/ref=sr_1_4?crid=3LS0SU1DLRFQL&keywords=lpg+gas+detector&qid=1576571467&sprefix=LPG+Gas+Detector%2Caps%2C252&sr=8-4 ) .... Powered by 3 AAA batteries, Selamlar, Ömer.

7. N

Karavan Için Pilli Lpg Gaz Dedektörü

Sayın Süleyman Cirit, Merhaba, (amazon.com)'da özellikleri ve fiyatları farklı olan çok sayıda ürün var! Amazon.com: lpg gas detector Selamlar, Ömer
  8. N

250w Panel Ve 200a Akü Kombinasyonu Nasıl Olur?

Sayın Yücel Gündüz (How to calculate your solar power requirements | iTechworld ) bu konuda sorularınıza en doğru cevabı bulacağınız adresi gönderdim. Selamlar, Ömer.

9. N

Mesut Bey Kardeşim Merhabalar, Shanghai'dan Selamlar. Automechanika 2019 için buradayım, Pazar...

Mesut Bey Kardeşim Merhabalar, Shanghai'dan Selamlar. Automechanika 2019 için buradayım, Pazar günü İstanbul'da olacağım. ( ohc@matsan.biz ) email adresim, 0505 412 3399 telefon numaram. Selamlar, Ömer Hurrem CİBELİK.

10. N

1987 Ln65 Service Manual

TOYOTA HILUX OWNER'S MANUAL Pdf Download. Selamlar, Ömer.
  11. N

2011 Forester 2.0 Td Vs 2008 Forester 2.0 Zl/ X Limited Vs 2007 Rav4 2.0

Oğuzhan Bey Merhaba, Subaru'nun üst segment olarak ürettiği otomobillerde kullandığı motor EJ serisi (horizontal) yatay çalışan ve sadece 91/93 Oktan Kurşunsuz benzinle kullanılan, benzeri Dünya'da sadece PORSCHE'de bulunan özel bir motordur! LPG asla bir Benzinli bir motor yakıtı olarak...

12. N

Rocky Alinir Mi?

Sayın AYKA Merhaba, Daihatsu ROCKY, Japon Hükümeti HİBE yardımları ile Devlet Dairelerine verilen SUV araçlar arasındadır. Tamamına yakını DSİ ve MTA bünyesinde gerektiği gibi bakılmaması nedeniyle zamanından önce ömürlerini tamamlamıştır. Ankara ve Mersinde her türlü çıkma parçayı...
  13. N

Öğrenci̇ye Suv

Sayın EMİR Merhaba, SUV seçiminde çok dikkatli olmanızda yarar var, burada okuyacaklarınız sizi bilgilendirsin ancak seçim aşamasında gönlünüzün sesine kulak vermeniz en doğrusu olacaktır. 1986 yılından bu tarafa Japon Otomobilleri Yedek Parçaları ile uğraşan biri olarak tavsiyem; deneyim...
  14. N

Öğrenci̇ye Suv

Sayın EMİR Merhaba, SUV seçiminde çok dikkatli olmanızda yarar var, burada okuyacaklarınız sizi bilgilendirsin ancak seçim aşamasında gönlünüzün sesine kulak vermeniz en doğrusu olacaktır. 1986 yılından bu tarafa Japon Otomobilleri Yedek Parçaları ile uğraşan biri olarak tavsiyem; deneyim...

15. N

Tata Xenon Lastik Ölçüsü Yardım

Selamlar, Standart ve güvenlik sınırlarını zorlarsak Çok Fazla yakıt tüketimi başta olmak üzere sayamayacağınız kadar sorun beraberinde gelecektir. Öngörülen en geniş lastik (235/70R16 180.0kmh (111.84mph) TATA'dan bir an önce kurtulmanız dileğiyle, Selamlar, Ömer.
  16. N

2011 Grand Vitara Lasyik Ebatı

Suzuki Grand Vitara 2011 - Wheel & Tire Sizes, PCD, Offset and Rims specs Sayın ASRİ, galiba yukarıdaki linke bakmadınız; farklı Pazarlar için 3 ayrı Orjinal Lastik ölçüleri var. Bu SUV'nin Dünya'da en çok satıldığı yer Avustralya'dır ve buradaki (Avustralya Cooper'ın tercihi 225'tir) link'te...

17. N

2011 Grand Vitara Lasyik Ebatı

* Sayın ASRİ, Merhabalar, aşağıdaki linki mutlaka bir yere kaydedin, ihtiyacınız olduğunda mutlaka doğru bilgilere çok kolay ulaşacaksınız. Sorularınız olursa lütfen yazın. Selamlar, Ömer Suzuki Grand Vitara 2011 - Wheel & Tire Sizes, PCD, Offset and Rims specs
  18. N

Pajero Pinin Farkı

Sayın GDUMRUL Merhaba; Mitsubishi PAJERO ie Suzuki JIMNY'i mukayese etmeniz pazardaki yeri ve görevi çok yanlış olur, her ikisinin de 4 tekerlekli olmasının dışında özellikleri mukayese edilemez. Pajero, Shogun ve Montero ile ilgili genel bilgileri burada bulabilirsiniz. ( Pajero - Shogun -...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri