Arama sonuçlarınız

1. E

İğneada İsoff Gezisi (27 Aralık 2008)

Ynt: İğneada İsoff Gezisi (27 Aralık 2008) Gidilecek mesafe ve dönüş süresi de hesaba katılırsa bana göre araç sayısı fazlaydı.Buna yanlış lastik seçimleri de eklenince, fazla vakit kaybı yaşandı.Bir de Çarpışan için söylüyorum egosunu evde bırakması lazımdı.

2. E

İğneada İsoff Gezisi (27 Aralık 2008)

Ynt: İğneada İsoff Gezisi (27 Aralık 2008) İlk gün Çarpışan ın Pajerosunun sağ koltuğunda başlayan yolculuk Kastro sahilinde motorun iflas etmesiyle bizim için bitmişti.Ama emin olun pajero o zorlamaya yinede iyi dayandı.Kenan abi sağolsun bütün offroad meziyetlerini sergilemeye kalkınca...
  3. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk, sıcak karşılama için teşekkürler.. 5 yaşında bir oğlum var adı Emir tam bir offroad tutkunu.Kendisi ilk konuşmaya başladığı zamanlar örümceğe ömürcek diyordu, o zaman bu zaman edı emircek oldu.. Tanıtım mesajımda da belirmiştim ,'86...

4. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam ben murat, 86 model toyotam var, alilece çayırda bayırda yavaş yavaş geziyoruz.Doğada bulunmaktan hoşlanan arkadaşlarımızla birlikte geziler yapıyoruz.Fotoğraf çekiyorum.Görüşmek dileğiyle..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri