Arama sonuçlarınız

1. av52

SUZUKI VİTARA V6 4HDE HUB SES SORUNU YARDIM

Ynt: SUZUKI VİTARA V6 4HDE HUB SES SORUNU YARDIM yardımcı olduğunuz için teşekkürler manuel hub taktım çok memnun kaldım şuan.

2. av52

Kendi Koltuk Isıtmanızı Kendiniz Yapın

Ynt: Kendi Koltuk Isıtmanızı Kendiniz Yapın ARACA BÖYLE İŞKENCEYE GEREK YOK PİYASADA SATILAN ÇAKMAKLIK GİRİŞİNE TAKILAN MİNDERLER VAR ÇOK GEREKSİZ Bİ UYGULAMA BENCE...
  3. av52

Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Ynt: Siz Olsanız Ne Yapardınız? bu aracı çekme stili vinçle kaldırarak bence bu amerikalılar kendilerine eğlence aramaktan başka bişe bilmezler böyle şeylerden zevk duyarlar dolar onlarda çok olduğu için o araca işkence yapmaları normal çılgınlık genlerinde var zaten......

4. av52

şafta balans grkir mi*otomatk şanzımanlı vitaralara*

Ynt: şafta balans grkir mi*otomatk şanzımanlı vitaralara* titreşim var araçda belli bir sürat sonrasında
  5. av52

4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A

Ynt: 4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A lastikte BFGOODRICH İYİDİR AMA BEN VİTARAMDA YOKAHAMA GEOLANDER A/T G012 4 MEVSİLİK 215/65/16 KULLLANIYORUM ARŞTIRIN SİTESİNDEN GAYET YUUMUUŞAK KONFORLU ÇEKİŞLİLASTİ AŞINMAYA KARŞI SIRTLARI BULUNMAKTA HER KOŞULDA ÇEKİŞİ GÜZEL YAYLA YOLLARINDA DENEDİM...

6. av52

şafta balans grkir mi*otomatk şanzımanlı vitaralara*

1996 mdel vitaram otomatik arazi şaftı ve digğer şafta balan yaptıran mafsal parçalarını değişikliği periyodik bakım gerekli midir yardımcı olurmusunuuz ..

7. av52

Ynt: SUZUKI VİTARA V6 4HDE HUB SES SORUNU YARDIM Teşekkür ederim ilginize artık seneye değişirim ancak askere gidiyorum gelince trabzon uzunoğluna gidecem bi orda laz ustam bi lazlık düşünür elbet görüşlerini alacam sağolun şimdiden.
  8. av52

Kar Paleti Hk.

Ynt: Kar Paleti Hk. ben suzukımde snowtch marka baklava desen palet kullandım önlere taktim 55 cm karda çekişi artırıyor rampa yukarı aşağı rampa inişlerinde faydasını gördüm ön tekerlere takmak iyi 4ü oldu mu bi başka çekiş sağlar tabi ABS Lİ olan araçlarda risk var benim aracımda bu sorun...
  9. av52

1996 MODEL ARACIMLA KARDA RAMPADAYDIM 25-30CM KARDA SOL YA DA SAĞ ÖN TEKERLERDEN TARILTILI BOŞA DÖNME SESİ GELİYOR GAZA YÜKLENİNCE DAHA ÇOK YAPIYOR ARADA AZ GAZ VERMEMDE ARAZİYE GEÇİŞDE PROBLEM YOK GİBİ GÖRÜKÜYO AMA GEÇEN GARAJIDA SOL ÖN VE ARKA TEKERLERİ KİRKOYA ALDIM ARAZİ ÇALIŞIR DURUMDA İDİ...

10. av52

Chevrolet Captive İçin Acil Lastik Tavsiyesi

Ynt: Chevrolet Captive İçin Acil Lastik Tavsiyesi 235/55/18

11. av52

Chevrolet Captive İçin Acil Lastik Tavsiyesi

ACİL LASTİK LAZIM KARDA VE ARAZİDE HANGİ LASTİ DAHA PERFORMANSLI OLUR
  12. av52

SUZUKI VİTARA V6 2.0 LASTİK SEÇİMİ ÖNERİ

YOKAHAMA 215/65/16 GEOLANDER A/T LASTİK KULLANIYORUM LASTİK ÇOK YUMŞAK VE DAYANIKLI EN SERT KAYALARDA BİLE EN UFAK Bİ YIRTILMA OLMADI ARAZİ VE KARDA MÜKEMMEL 4 MEVSİM OLMASI YAKIT SARFIYATI KONFORUDA ÇABASI HERKESE TAVSİYE EDERİM FİYAT BİRAZ PAHALI AMA SUZUKIME DEĞER......

13. av52

v6 20 vitara otomatik ofroad modifikasyonu yardım resimli

1996 v6 2,0 vitara otomatik ofroad modifikasyonu düşünüyorum kaça mal olur ve offroad da randıman verir mi*
  14. av52

Suzukı Vitara Sağ Ön Tekerde Ses Sorunu Hakkında

Ynt: Suzukı Vitara Sağ Ön Tekerde Ses Sorunu Hakkında ses sorununu halletim ama ardan çıktım değdi trabzon servisteki ustam sağ olsun yardımcı oldu ispanyol marka remsa balata aldım ön takim 45tlye merkezdeki balata yatkları aşınmış vidaları yalamaydı çıkma buldular balata tırnaklarıyla bana...
  15. av52

Suzukı Vitara Sağ Ön Tekerde Ses Sorunu Hakkında

balatalarım orjınal değil viraj dönerken ses sürtme sesi yapıyo çözüm önerisi olanlar orjınal balata fiyatları hakkında bilgisi olanlar...lütfen acil görüş yardım....

16. av52

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) ARİF VAROL 1996 MODEL SUZUKI VİTARA 2.0 V6 OTOMATİK(BENZİN/LPG) ORDU

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri