Arama sonuçlarınız

1. U

PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi??

Ynt: PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi?? padi her zana daha iyidir. içine girdiğinizde eğitmleri geçerliliği dünyanın her köşeisnde geçerli olması ve gerçektende kaliteli eğitim olası açısından padi en yiisi bence. uzmanlıkları vs vs vs herşeyi ile. tabikdie eğitmen önemli yani. onun için bu...

2. U

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) Ankaradayım gelmeye çalışacam. çok sevinirm böyle bir organizasyonda olmakdan
  3. U

Satılık Orjinal 2. El Dvd'lerin Yenileri Geldi - Çok Temiz, Sıfır Gibi

Orginal dvdlerimi satıyorum. Çok uygun fiyata .Sıfırları ile arasında hiç bir fark yok. Hepsi bandrollüdür. Düşünen Arkadaşların mail ile haber vermeleri yada cep telefonumdan haber vermeleri rica olunur. Msn Adresim : uckaya1576@hotmail.com e-Mail : uckaya1576@yahoo.com Cep Telefonum : 0535...

4. U

Satılık Orginal 2. El VCD'ler Çok Cüzi Fiyata

Elimdeki orginal vcdleri çok cüzi bir fiyata veriyorum. hepsini 25 ytl ye veriyorum pazarlık payıda olacakdır. ilgilenenler lütfen msn adresimi kaydetsin msn den görüşelim. Ankarada oturuyorum.Eldende teslim edebilriim. HEPSİ GICIR GICIR VE TERTEMİZ DURUMDA Gsm : 0535 639 52 13 MSN ...
  5. U

Satılık Orjinal 2. El DVD Filmler (Satıldı)

Elimdeki tüm orginal dvd fimlerimi satıyorum. kendi kolleksiyonum. acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. hepsi tertemiz ve çok iyi durumda. ilgilenen arkadaşların msn adresimden yada mail yolu ile ulaşmalarını irica ederim.msn den görüşdüğüm arkdaşlara kamera ile dvdleri veya resimlerini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR