Arama sonuçlarınız

1. ATINÇ

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık... Teşekkür ederim. Bir ara çeker koyarım da orjinalden çok abartı önde değil. Sıkıntı yapmaz yani trafik açısından soruyorsan.

2. ATINÇ

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık... Pekiii 3" extremi taktırıp, 7.5. kupayıda yaptırdıktan sonra zorlaya zorlaya 33" takıp cenkin arabanın yanında poz versem nasıl olur sence? :D :D :D
  3. ATINÇ

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık... Bu arada şaka bir tarafa şimdilik get yükseltme var aracımda. alışma dönemim için böyle yaptım ama extreme 3" e doğru emin adımlarla gittiğimi söyleyebilirim..;) hatta sıralamam şu; xetec 4401 multimedia, dodikler, ayna mahruti, diff.lock , veee extrem 3"...

4. ATINÇ

İşte Grand Vitara XL-7 ' im

Ynt: İşte Grand Vitara XL-7 ' im Aracınız hayırlı olsun. Temiz, güzel bir araç.
  5. ATINÇ

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık... Teşekkür ediyorum...Siz de aynı şekilde. vinçli ön tampona gelince, vinci istanbuldan getirttim, britpart9000 aldım 800 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, tamponsa burda yedek parça üreten bir arkadaş vardı, ona rica ettim, şeklini de fotoğraflayıp verdim o da 1000...

6. ATINÇ

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık... Evet abicim ta kendisi bu araç :D ama ne yaparsan yap kısmını bana 1 sene ver öyle görelim. Malum 2 ayda bu kadar büyüyen bir yılda ne olur... :D basketçi olacak benim oğlum :) :P

7. ATINÇ

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık... O zaman ayna ya bi fırsat bulup gideyim. İstanbul da taktıracağım...
  8. ATINÇ

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık... Hoşbulduk..Ufaklık deme sebebim Armandan aracı aldığımda bu haldeydi, hatta yanında yükseltilmiş araçlarla bazı arkadaşlar poz verip benim ufaklığa ezik bile diyorlardı :)) şimdi tabi büyüdü kocaman oldu ama benim gözümde hala ufaklık. Dodik zaten sadece görsellik...
  9. ATINÇ

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık... [attachment=1]

10. ATINÇ

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık... Teşekkürler... şimdi tek eksiğim dodikler ve multimedya player. Onları da yaptığım zaman tamamdır diyeceğim ama off road bu, hiç tamam olmaz ki :)

11. ATINÇ

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık...
  12. ATINÇ

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık...

13. ATINÇ

Bu da benim ufaklık...

14. ATINÇ

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR