Arama sonuçlarınız

1. F

Mercedes Mb 800 Otobüs'den Karavan

Kolay gelsin. Bende aynı tip araç arayışı içindeyim. Sıkı takip :-)

2. F

1988 MODEL RRC

Merhabalar arkadaşlar. 88 model RRC aracımı satışa çıkardım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-range-rover-88-model-orjinal-35497303/detay adresinden görebilirsiniz. Genel olarak bilgilendirmeye çalışayım. Aracım 88 model.Benden önceki sahibi Alman...
  3. F

Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam"

Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" Selamlar; Oktay usta hakkında yazılanlar dışında ekleyebileceklerim var. Öyle aslında her yolda kalanın yanına gitmiyor denildiği gibi. Bana gelmedi. Sebebide 850 km (DATÇA) uzakta olmamdır sanırım.Espri bir yana 4 senedir RRC sahibiyim,birsürü yere gittim...

4. F

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Selam sevgili dostlar . Muğla Datça dan kaleye bir mum daha İSTANBUL 1 Yücel Işık ( Range Rover Classic 1986) İstanbul 2 Naci Doğancı ( Discovery I 1996 3,9 V8i ES) - Istanbul 3...
  5. F

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hoşgeldin mesajlaınıza teşekkürler.Hoşbuldum :)

6. F

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Sevgili dostlar; 2000 yılından beri hayal ediyordum ve 2005 Hazirandan beri 88 model RRC sahibiyim.İstanbuldan geçtiğimiz sene Haziranda Datçaya taşındım ve çok şükür artık burada yaşıyorum.Sanırım aracımın son sahibiyim,çünkü asla satmayı düşünmüyorum (tabii...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri