Arama sonuçlarınız

1. S

At Lastik Seçim Yanlışları

Ynt: At Lastik Seçim Yanlışları Cooper Discoverer AT/3 kullanıyorum, yaklaşık bir sene oldu alalı. Dediğiniz gibi bir durumla karşılaşmadım, yol gürültüsü ve yakıt sarfiyatı olumsuz yönde etkilendi. Yakıt sarfiyatı yaklaşık 0,5 Lt arttı. Asfalt sesi düşük hızlarda pek fark etmiyor gibi, ama...

2. S

Satılık Canon 500 D + Kit Lens Ve Tamron 18 - 270 Lens Birlikte

Ynt: Satılık Canon 500 D + Kit Lens Ve Tamron 18 - 270 Lens Birlikte satıldı. ilginiz için teşekkürler
  3. S

Satılık Air jack

Ynt: Satılık Air Jack Serkan bey, paket geldi, ilginize tekrar teşekkür ederim. İyi günler.

4. S

Satılık Air jack

Ynt: Satılık Air Jack Serkan bey, sizinle nasıl iletişim kurabilirim?
  5. S

Satılık Air jack

Ynt: Satılık Air Jack Çok zaman geçmiş, hala güncel midir? Güncel ise fiyat öğrenebilir miyim? Teşekkürler

6. S

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Merhabalar Sadece fikir vermesi açısından: Bir süre önce Abant'a gittik, sonra Kartalkaya ya Çıktık. Her iki yerde de yoğun kar mevcuttu. En ufak kayma yaşamadan rahatlıkla Kartalkaya' ya çıktık. İnerken de sıkıntı yaşamadım. Frenlerim, bir miktar kayma yapsa da...

7. S

Michelin Latitude Tour 225 X 65 X 17 2 Ay Kullanılmış

Michelin Latitude Tour 225 x 65 x 17 4 adet, 2 ay kullanılmış, 2013 üretimi 600 TL
  8. S

Michelin Latitude Tour 225 65 17 İki Ay Kullanılmış

İhtiyaç fazlası kaldığı için 4 adet Michelin Latitude Tour 4X4 lastiklerimi satıyorum Ebat: 225 x 65 x 17 Sadece iki ay kullanıldı. 600 TL
  9. S

16" Orjinal Suzuki Grand Vitara Jantı

Ynt: 16" Orjinal Suzuki Grand Vitara Jantı Merhaba Deniz bey, Lastikleri alıp taktırdığım için iki takım jant projesinden vazgeçtim. Rakam da iyiymiş. Keyke daha önce haberleşebilseydik. Gerçi diğer site kapalıydı uzunca bir süre, giremedik. İlginiz için teşekkür ederim. Saygılar

10. S

Ynt: 16" Orjinal Suzuki Grand Vitara Jantı 16" jantı BF Goodrich AT almak için takacaktım. Geçen gün buldum Cooper at/3 235 65 17 ölçülerinde lastik. BG Goodrich den biraz daha pahalı, ama çok büyük de fark yok. Desenleri de bir miktar benziyor. Orjinal lastik genişliği 225, cooper ise 235...

11. S

Merhabalar, 2007 model grand vitara 5 kapı aracım için 16" orjinal suzuki jantı araştırıyorum, 2. el. Bijon ölçüsü: 5X114,3 Ofset galiba 45 veya 40 olacak. Çıkmacıda buldum, ama 4 janttan biri ciddi hasarlı idi. Saygılar
  12. S

Satılık Canon 500 D + Kit Lens Ve Tamron 18 - 270 Lens Birlikte

Çok az kullanılmış (5400 shutter) Canon 500D kit lensi ile birlikte. Yanında Tamron 18-270 Lens. Hepsi birlikte 1200 TL Yedek pili, şarj aleti ve çantası ile birlikte verilecektir. Tel: 0532 216 86 69

13. S

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Merhabalar, Bir süredir fiyat araştırıyordum. Bir Renault bayisinden ESP + Look Paketi ile birlikte 49.000 TL fiyat aldım geçen hafta.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri