Arama sonuçlarınız

1. K

1.8 Benzin Filtresi

Arka koltuğu öne yatırınca orada sac kapak var, vidalı. O kapak sacı açınca benzin deposu ortaya çıkıyor. Deponun içinde benzin pompası var. Filtre o pompanın içinde. Ben oto elektrikçide değiştirmiştim. İşi bilen bir usta rahatlıkla değiştirebilir. Eğer eliniz yatkınsa sizde...

2. K

Cr-v 2,2 İ-ctdi Dizel

Ynt: Cr-v 2,2 İ-ctdi Dizel Düz vites benim için bir avantaj. Şimdiye kadar hep düz vites kullandım. Bu hiç otomatik vites kullanmadım anlamında değil, kullandım. Nedense alışkanlık meselesi düz vites kullanmakla sanki arabaya daha hakim olduğumu düşünüyorum. Vergisi dediğiniz gibi çok. Ancak...
  3. K

Land Rover ABS TC Lambası Yanıyor Acil Yardım

Ynt: Land Rover Abs Tc Lambası Yanıyor Acil Yardım Hakan Bey sizden ve Demir Oto dan Allah razı olsun. 2 yıl önce bu yazdıklarınıza istinaden bende Bursa'ya yolum düştüğünde uğrayıp TC, ABS ve Eğim İniş lambalarını söndürdüm. Arıza çok basit çıktı. Arka sağ sensör kablosunda kopukluk olmuş...

4. K

Cr-v 2,2 İ-ctdi Dizel

Ynt: Cr-v 2,2 İ-ctdi Dizel Kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar yok heralde :(
  5. K

Cr-v 2,2 İ-ctdi Dizel

Ynt: Cr-v 2,2 İ-ctdi Dizel Teşekkürler ilginiz için.

6. K

Cr-v 2,2 İ-ctdi Dizel

2007, 2008 yada 2009 model Honda CR-V 2,2 i-CTDİ dizel araçlarla ilgileniyorum. İnternette bu modeller hakkında fazla bir bilgi bulamadım. Bulduğum bilgilerde yabancı sitelerden. Çeviri yaptığımda cümleler net anlaşılmıyor. Kullanan yada bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum...

7. K

Aranıza Yeni Katıldım :)

Ynt: Aranıza Yeni Katıldım :) Rica ederim. İnşallah yardımcı olmuşumdur.
  8. K

Aranıza Yeni Katıldım :)

Ynt: Aranıza Yeni Katıldım :) Aleyküm selam. Öncelikle km si için bişey diyemem. Sonuçta dizel bir araç için yüksek km de. Bende 2000 model 1,8 benzinli var ve memnunum. 158000 km de. Bu araçlarda en önemli kısım motor, arazi şanzumanı, şanzuman, aktarım organları (şaft, aks, diferansiyel) ve...
  9. K

Tc. Lambası Yanıyor

Ynt: Tc. Lambası Yanıyor Araç tekerleklerinin patinaja düşmesini engellemek için yanar ve patinajdan çıktıktan sonra söner. Normal bir durumdur. Sürekli yanıyorsa problem vardır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR