Arama sonuçlarınız

1. SENNHEISER

İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) Fatih, samurai bencede doğru tercih.Bu konu ile ilgili biraraya gelip konuşamadık bir türlü.Ama tebrik ederim seni.Sadece bir lastik alarak bu kadar çamura girmen büyük cesaret..Süper olmuş..Sen beni bu geziye davet...

2. SENNHEISER

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Katılımcı Listesi Off-Road 4x4 01- Mert Kiğılı...................................LR Disco 02- Umut Öcal.................................LR Defender 03- Hasan Koca(hasanfb)..................Jeep CJ-7 04- Neriman Mustafa...
  3. SENNHEISER

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Off-Road 4x4 01- Mert Kiğılı...................................LR Disco 02- Umut Öcal.................................LR Defender 03- Hasan Koca(hasanfb)..................Jeep CJ-7 04- Neriman Mustafa Avcı...

4. SENNHEISER

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) ÇADIR: 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 08- Neriman, Mustafa Avcı (...
  5. SENNHEISER

Discovery MPI mı Yoksa Defender mı?

Ynt: Discovery MPI mı Yoksa Defender mı? selamlar.Foruma yeni üye oldum.Ben henüz bir araç sahibi değilim ancak Land Discovery Mpi almayı düşünüyorum.Bunun ile ilgili olumlu olumsuz yorumlarınızı rica ediyuorum.Offroad a yeni başlayan birisi olarak.İyi bir başlangıçmı olur benim için yoksa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri