Arama sonuçlarınız

1. L

Kapıdan alınn yunan ad.vizesi hakkında kritik soru

Ynt: Kapıdan alınn yunan ad.vizesi hakkında kritik soru geçişler dediğim gibi vize için geçerli olan adalar arası feribotlara binilebiliyor atina feribotuna binemezsiniz. ücretsiz vize olayının resmen başlamasında artık olay ne bodrum ne marmaris bitmiştir ondan sonra acık ve net diyorum kos...

2. L

Kapıdan alınn yunan ad.vizesi hakkında kritik soru

Ynt: Kapıdan alınn yunan ad.vizesi hakkında kritik soru o vizeyle adalardan atinaya giden feribotlara binilemiyor sanırım yoksa avrupada sınır oldugunu görmedim yunanistandan bulgaristana geçilir yani :D ayrıca sormak istedigim asıl soru kapı vizesi 60 euroydu. Dün yunan dışişleri...
  3. L

ilk dalış denge sorunu

Ynt: ilk dalış denge sorunu kötülemedim tabiki cok yardımcı olmustu. Bir süre hareket ettikten sonra değilde elini bıraktı anda dediğiniz olay oluyordu o canımı sıkmıstı ilkler önemlidir :D neyse 2 hafta sonra marmariste tekrar deneyecegim. kursuna gitmeyi planlıyorum ama basta bi kaç deneme...

4. L

ilk dalış denge sorunu

İyi akşamlar. Geçen hafta bodrumda ilk kez daldım. 3-8 m arasında 40 dk suda kaldık tek eğitmenle birebir. Açıkcası ilk dalışım olmasına rağmen çok kolay geldi. Sormak istediğim soru eğitmen elini bıraktıktan bir süre sonra dengem bozuluyordu tüp beni aniden çevirmeye baslıyordu ve...
  5. L

Alanya - Side - Manavgat - Kaleiçi - Kemer - Finike - Kaş - Kalkan - Fethiye Tur

18-24 Nisan tarihleri arasında araçla aşağıdaki rotayı izlemeyi düşünüyorum. Gezilecek yerler : 1.Alanya , Alanya Kalesi 2.İncekum Plajı , Kurşunlu ve Düden Şelalesi 3.Side Antik Kenti , Apollon Tapınağı 4.Manavgat Şelalesi , Köprülü Kanyon 5.Aspendos Antik Kenti ve Tiyatrosu...

6. L

Yurtdışında başımıza bir olay gelirse nasıl yardım istenilir?

Ynt: Yurtdışında başımıza bir olay gelirse nasıl yardım istenilir? en yakın polisi bulcaksın turist olduğunu söyleyeceksin onlar sana yardımcı olurlar dilini bilmediğin bir yerdeysen ve ingilizcede konusulmuyorsa allah sabır versin diyorum. :D Ben versay sarayından cıktıgımda yanımda bi...

7. L

kurban bayramında kosova turu için arkadaş ve bilgi arıyorum

Ynt: kurban bayramında kosova turu için arkadaş ve bilgi arıyorum çok zor. vize uygulayan ülkeler bile sembolik kontrol yapar. sen turistsin seninle uğraşmazlar ama girişte neden geldigini otel rezervasyonunu ve hesabındaki parayı sorarlar. en önemlisi dönüş biletini sorarlar. otele rezervasyon...
  8. L

Amsterdam - Paris - Köln

Ynt: Amsterdam - Paris - Köln bilgiler için çok tesekkur ettim ;)
  9. L

Amsterdam - Paris - Köln

Ynt: Amsterdam - Paris - Köln Westerkerk batı yakasının en yüksek noktası .. Kuleye cıkıs Amsterdam Carda dahil diye biliyodum rehberde öyle yazıyordu ama öyle değilmiş .D 7 euro istedi vazgectim. Nemonun en üst katında cafe var orasıda dogu yakasının en tepe noktalarından oraya cıkınca tatmin...

10. L

Amsterdam - Paris - Köln

Ynt: Amsterdam - Paris - Köln Paris izlenimlerimi de eklemeye başladım..

11. L

Amsterdam - Paris - Köln

Herkese iyi günler.. Yurtiçi ve yurtdışı seyahatlarimi paylaşmaya karar verdim ve sırayla yazmaya başladım .) 5-14 eylül 2011 tarihleri arasında yaptıgım 10 günlük amsterdam-paris-köln turunu blogumda yavas yavas paylasıyorum.gitmeyi düşünenlere ve bilgi almak isteyenlere yardım edebilirm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri