Arama sonuçlarınız

1. S

Yardıma Ihtiyacım Var 5.2

rölanti müşüri olabilir mi?

2. S

Yardıma Ihtiyacım Var 5.2

rölanti müşüri olabilir mi?
  3. S

5.2 Fren Sorunu

Ynt: 5.2 Fren Sorunu balataların iyi olduğunu biliyorum. dediğiniz noktalara bakılması lazım. teşekkürler.

4. S

5.2 Fren Sorunu

Ynt: 5.2 Fren Sorunu teşekkür ederim. şeref alpago
  5. S

5.2 Fren Sorunu

Ynt: 5.2 Fren Sorunu Ali Bey, öneriniz için teşekkür ederim. Bu veya buna benzer bir sorun olduğunu düşünüyordum . İzmir'de bildiğiniz iyi bir frenci var mı gösterebileceğim? selamlar.

6. S

5.2 Fren Sorunu

Ynt: 5.2 Fren Sorunu yanıtlar için teşekkür ederim. Denemek için önce 2 ile indim ama fazla geldi yine frenleme ve duman sorunu oldu. tekrar çıktım :) ve 1 ile indim, sorun kalmadı ama keyifsiz ve konforsuz bir iniş oldu. Bende başka bir sorun olduğunu düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.

7. S

5.2 Fren Sorunu

Herkese Merhaba, 3 ay önce aldığım 1997 Model 5.2 ile , İzmir'den Ölüdeniz' e gittik. Ölüdeniz'e inen yokuş bittiğinde frenlerden mangal dumanı kadar duman çıktığını fark ettim. Sonrasında Ölüdeniz'de bir frencide ön ve arka balataları değiştirdim. Tekrar aynı şekilde orta-hızlı indiğimde...
  8. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhaba, İstanbul'dan URla'ya göçtüğüm için, Uzun zamandır almak istediğim 5.2 'ye kavuşmuş oldum. 97 Model. genel kondüsyonu iyi. Ancak yapılacak bazı şeyler var :) Forumda biraz araştırdım ama koltıuk hafızalarının nasıl yapıldığını tam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri