Arama sonuçlarınız

1. ÖMER ALKAN

İlginize Teşekkürler

Ynt: İlginize Teşekkürler Teşekkürler Abicim,artık disco'cu oldum,bakalım

2. ÖMER ALKAN

İlginize Teşekkürler

Arkadaşlar, içim sızlamakta, çünkü caaanım 90'ım GİTTİİİ. sevindirici olan çok isteyerek ve beğenerek alan bir meslektaşımın almış olması,dolayısıyle iyi bakacağına ve çok işine yarayacağına dair güzel hislerim var. Satış sürecinde gerek yorumları gerek iltifat dolu tavsiye yazıları ile destek...
  3. ÖMER ALKAN

89 model İngiliz Defender 90

Ynt: 89 model İngiliz Defender 90 Arkadaşlar,arka dingil konusunda hiç bir problem yaşamadığım için markasından emin değildim,bu soru üzerine, arabayı servise götürdüğüm Land Rover servisi sahibi Okan abiden arka dingilin Rover olduğuna dair teyid aldım

4. ÖMER ALKAN

Ynt: 89 model İngiliz Defender 90 Volkan bey,araç şu an yeşilyurt çarşıda duruyor,yarın akşam istanbula geliyorum, aracı oradan alıp maslak sanayiye götüreceğim,çarşamdadan itibaren orda görülebilir
  5. ÖMER ALKAN

Ynt: 89 model İngiliz Defender 90 Arkadaşlar, hayırlı olsun dileklerinize içten teşekkürler,yüzümü hiç kara çıkartmayan bu yakışıklı canavardan umarım yeni sahibi de benim kadar memnun kalır sevgiler ,saygılar

6. ÖMER ALKAN

126.000 km'de,1989 model orjinal ingiliz benzin motorlu defender 90,özel yapım alüminyum portbagaj,çelik jant,alt gövde korumaları mevcut,A-bar,sis farları,vinç tamponu,Voltran marka LPG, ruhsata kayıtlı, trafik muhayenesi yapılmış,motorlu taşıtlar vergisi yıllık 66,5x2= 123 tl,radyo kaset...

7. ÖMER ALKAN

İzmir'de Off - Road Gezisi Duyurusu (25 Ocak 2009)

Ynt: İzmir'de Off - Road Gezisi Duyurusu (25 Ocak 2009)
  8. ÖMER ALKAN

İzmir'de Off - Road Gezisi Duyurusu (25 Ocak 2009)

Ynt: İzmir'de Off - Road Gezisi Duyurusu (25 Ocak 2009) önümüzdeki hafta sonu için izdoff sayfasına da toplanma çağrısı yazacağım,inşallah bir kıpırdanma olur yoksa bu seneyi de evde geçireceğiz 1 - erco/Eracan - Lada niva 2 - nejat - Lada niva 3 - Ahmet...
  9. ÖMER ALKAN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar,geçinmek için iç mimarlık yaparken,suda rüzgarla ilerleyen her taşıtı kullanmayı, açık havada uyumayı, defender 90 ımla dağlarda kaybolmayı severim,miles davis siz yaşama ihtimalim yok, bu sitenin adresini öğrendiğim konuşmada aradığım konu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri