Arama sonuçlarınız

1. B

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Tavsiyesi

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Tavsiyesi BALIKESİR KAPIDAĞ YARIMADASINDA KÜÇÜKOVA VAR 2 sene önce gitmiştik bu sene tekrar gideceğiz 1 hadtaya kadar inş. insandan baya uzaktır yerleşim yerlerine uzaktır gündüz 3 5 kişi gelir gider etrafta belki 2 çadır ya olur ya olmaz arabasızsanız gitmeyin...

2. B

Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ?

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? Hocam çok iyi bilgilendirme olmuş teşekkürler değerlendiricem fakat ist tuzlaya 830 km :) bu gözönünde bulundurmamız çok önmli bi nokta :)
  3. B

Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri

Ynt: Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri genel kamp anlayışı nedir bilmiorum ama bana milletle iç içe para vererek kamp yapmak hiç çekici gelmiyor 2 sene önce 6 arkadaş balıkesir kapıdağ yarımadasında küçükova da kamp yaptık etrafda 2 3 çadır vardı gündüz gelip gidenler vardı ama genel...

4. B

Yeni bir kamp yeri keşfettim

Ynt: Yeni Bir Kamp Yeri Keşfettim mesajım bulunsun değerlendiricem teşekkürler
  5. B

Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri

Ynt: Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri tam benim aradığım şey sakin olmasını da ekleyelim yakın takipteyim güncell

6. B

Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ?

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? bende ege sahillerinde sakin ücretsiz kamp yapılacak yer arayanlardanım geçen sene balıkesir kapıdağ yarımadasında(küçükova) yaptık ışık,duş,wc hiçbişi yoktu ama çok eğlendik bu sene ege bulabilirsem bulcam yoksa yine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri