Arama sonuçlarınız

1. Tkc

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih Ve Deniz İçin Antalya'da (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da (29 Ağustos-04 Eylül 2011) Herkese merhabalar, İstanbul üzerinden gezenbilir'in yeni üyesi olarak katıldığım bu ilk etkinlik büyüleyici idi.. harika insanlarla tanışırken,beklentilerimin üzerinde sımsıcak dosthane bir ortam...

2. Tkc

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting Ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) iyi ya işte istanbul'lu eksik onu belirtmek istemiştim :P ::) :o ;D :D ;) zuahaha :D Neyse çağrı hiç yazmadım say :D bu etkinlikte güzelmiş anladığım kadarıyla fotoğraflar güzel.. :)
  3. Tkc

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting Ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) Ya istanbul?! :'(

4. Tkc

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) Eee nasıl derler? Vee beklenen gün geldii... =) Günaydın herkese şu an işteyim :'(
  5. Tkc

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldin yeni üye =) isminide yazsa idin olmazmıydı? hangi bölümdesin?

6. Tkc

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) dikkat et cannnn... nasıl oldu?? büyük geçmiş olsun :((

7. Tkc

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz arkadaşlar, iyi eğlenceler ..
  8. Tkc

İstanbul İlçeleri (Bayrampaşa)

Ynt: İstanbul İlçeleri (Bayrampaşa) Doğup büyüdüğüm ve yaşadığım yerdir bayrampaşa... teşekkürler
  9. Tkc

İstanbul'da Neden Yeterince Etkinlik Yok ?

Ynt: İstanbul'da Neden Yeterince Etkinlik Yok ? merhabalar güzel istanbulumun insanı biraz soğuktur malum biraz haklı olarak güvensiz.. ( anadolu insanına göre ) bu sitede bulunuş amacım doğa sporlarını yapmak ve türkiye'mi birlikte karış karış adımlayacağım dostlar edinmek.. herkese iyi...

10. Tkc

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Eyüp Tkc Doğum Tarihi ve Yeri: 1985 - İstanbul Memleket: Balıkesir Semt: Yenidoğan / BAYRAMPAŞA İlgi Alanı: Tüm doğa sporları, araştırmak, tanımak ve keşfetmek Not: Off-Road yada cross yapmıyorum, Bu forumda bulunuş amacım türkiye'yi birlikte...

11. Tkc

sarıyerli ve boğaziçili gezenbilirciler

Ynt: sarıyerli ve boğaziçili gezenbilirciler Merhabalar, boğazdan sayılmaz tam olarak ama bayrampaşadan eyüp ben iyi eğlenceler
  12. Tkc

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) ankara'dan ulaşım nasıl olacak pekala? otobüsler lemi geçeceğiz antalya ya yoksa bir minibüs falan mı kiraladık?

13. Tkc

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) bayan diyelim biz, yoksa birazdan imha edileceksin :D geyik bölümü falan yok mu? :) burayı sohbetimizle boğmayalım
  14. Tkc

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) seni sevebilirim evet buna hazırım fakat senin kadar yoğun yaşayamayabilirim can yaşayamam çünkü beni korkutuyorsun, hele hele alıp başımı seninle uzaklara gidemem :D :D :P
  15. Tkc

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) :D son ikiiiiiiiiii.......... :D

16. Tkc

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) sağolasın can, sayende 20 msj sınırını seninle aşıyorum bu konuda bana yardımcı oldun =)) sevgi güzel şey... şahsen hepinizi tek tek sevmek vede sevilmek isterdim ;)
  17. Tkc

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) O mutluluk ve gurur bana aittir.. :) fırsat bulduğum sürece her zaman aktivitelerinize katılım sağlamaya çalışacağım fakat tırmanmak ta isterdim ben mesela ilerleyen zamanlarda kar...
  18. Tkc

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) evet msjını aldım fakat 20 msj kısıtını aşamadığımdan ötürü henüz kişisel işlem yapamıyorum :D ;D (hata veriyor) Zerrin hanım iki bayan arkadaşım daha gelmek istiyor fakat organizasyonun...

19. Tkc

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) sıcak yaklaşımızdan ötürü her ikinize de ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum, evet, tanışıp kaynaşabilmek ve birlikte hareket edebilmek en güzeli.. açıkcası 2yıl içerisinde yapmayı...
  20. Tkc

Melen Çayında Rafting

Ynt: Melen Çayında Rafting o halde ankaradan antalya'ya rezervasyonu da sizin yaptırmanız gerekecek!?? :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri