Arama sonuçlarınız

1. cj5_1978

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar) Yansıma pek sarmadı da:) yayinlanacak mi bu gece acaba???

2. cj5_1978

Orijinalliği bozmak nedir

Ynt: Orijinalliği bozmak nedir teşekkür ederim ..umarım cjler yıllar sonrada sokaklarda göz kamaştırmaya..dağlarda aslan olmaya devam eder.. siz başlattınız bu rüyayı bizler yaşatabiliceğiz inş :-)
  3. cj5_1978

Orijinalliği bozmak nedir

Ynt: Orijinalliği bozmak nedir Konudaki tüm yorumları okudum.bir cj de bende var.ama ben günümüzdeki yaş gurubu olarak baya genç yaşta aldım aracı.bilmiyorum belki size ne dersiniz ama 17 yaşındaydım.şimdi 20.okuyorum öğrenciyim.benim cjmin çok eksiği var yavaş yavaş toplamaya gayret...

4. cj5_1978

cj5'e vinç taktırmak istiyorum ama ama ??

Ynt: cj5'e vinç taktırmak istiyorum ama ama ?? t-maxlara bakıcam tablayı sanayide hallettirebilirim diye düşünüyorum.zor bişiymiş gibi görüyüyodu. golyatlarda fiyatı uygun olmassa onlarda alıcam en az 12000 lb lik düşünüyorum çok sağ olun ozan bey ve dursun usta..:-)
  5. cj5_1978

cj5'e vinç taktırmak istiyorum ama ama ??

78 cj5 e vinç taktırmak istiyorum.ama hangi vinci alamalıyım .. goliathın vinçlerinin fiyatı güçlerine göre uygun görünüyor.. başka ne tavsiye edersiniz .. birde cj ye monte edilirken panjur geride olduğu için kolay monte edilirmi??? oraya bir levha koymaya gerek var mı?? direk takabilir...

6. cj5_1978

kaporta için yardım edecek kimse yok mu???

Ynt: kaporta için yardım edecek kimse yok mu??? bilen bir yardımı olacak kimse yok mu?? :( :( :(

7. cj5_1978

kaporta için yardım edecek kimse yok mu???

merhabalar.. 78 model cj5 sahibiyim.ankarada yaşıyaorum ve ankarada iyi bir kaporta ustası arıyorum..ütopik rakamlar vermeyecek ve hakkıyla bu işin içinden çıkabilecek..çok kötü olmasada çürükler var...lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
  8. cj5_1978

CJ6 şase numarasının yeri

Ynt: CJ6 şase numarasının yeri benim cj5 te şase numarası sağ arka tekerleğin üstünde bizde okumak için tekerleği sökmüştük.cj6 lardada aynıdır sanırım..bide küflüyse pas sökücü gibi bişeyle temizleyin derim..kolay gelsin..
  9. cj5_1978

cj5 şanzıman sorunu

Ynt: cj5 şanzıman sorunu çok teşekkür ederim.. yanlız araç 4H konumunda gayet iyi gidiyor.. 4 tekerde dönüyor..karda denedik..ustaya göstermeden bir görüş sorayım dedim.. 4H de olupta L de olmaması kafamı karıştırdı

10. cj5_1978

cj5 şanzıman sorunu

merhaba..benim yaklaşık 2 yıldır cj5 im var..fakat araziye arasıra çıkıyoruz..aracım arazi viteslerinden 4 L ye geçmiyor.yani vitesi geçirdiğimde ön tekerlekler dönmüyor.bunun nedeni ne olabilir..birde normal yoldayken normal şanzıman geri vitese geçirirken garip sesler geliyor..dişlilerin...

11. cj5_1978

yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum hayırlı olsun..güle güle kullanın.. resimleri belkiyoruz..
  12. cj5_1978

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 04. Bölüm Duyurusu (Rize)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) böyle programlar çok nadir yapılıyor.. yapanların ellerine sağlık..keşke imkanlar müsait olsa da eşlik edebilsek..merakla pazar gününü bekliyorum.. eminim süper olmuştur...selamlar.. :o

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri