Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery Almak İstiyorum
yardim ve bilgileriniz icin tesekkür ederim , Alp bey sizede alakaniz icin tesekkürlerimi sunarim fakat araci viyanada kullanacagim o yüzden maalesef türkiyeden alamiyorum ...
arkadaslar 190 beygir discovery almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacim var arac hakkinda hic bir bilgim yok , saglamlik , yakit v.s. simdiden tesekkürler
Ynt: Karadeniz Fıkraları
temel bir markette calismak icin bas vurur ama markete kücük bir sinavla isci alinacaktir , sube görevlisi dursun burnundan hemserisini tanir ve onu ise almaya calisir haliyle ve sinavda basit sorular sormaya karar verir.
dursun<söyle bakalim usagum 3 koyun verdim...
Ynt: ANTOFF Karadeniz gezisi
canlarim ya sinop a da ugramislar , tatlica selalelerini inceburunu gördüm . süper gezi olmus , paylasimlar icin tesekkürler,,..
Ynt: Ulusal Sinop Off-Road Yarışı
ama hosuma gitmeyen bir sey var bu karelerde , resim olarak ok güzel ama offroad ve rally karistiriliyor zaman zaman bu karelerdede bunu gördüm , araclar son sürat gecis yapiyorlar bence offroad bu olmamali . paylasimlar icin tesekkür ederim ..
Ynt: Land Rover Defender 110 ARB Airlocker Ön ve Arka Difransiyel Kilit Test Videosu
discovery tesekkür ederim link icin , capraz askida kalmiyor hareket bu iste
Ynt: Land Rover 88 inch
ben parcalari ivediksanayi sitesi ankaradan aliyorum , telefon ediyorum ya kargo ya otobüsle parcayi yolluyorlar parayi hesapnumarasina yolluyorum , telefon etmemle parcalarin elime gecmesi 24 saat kadar sürüyor , örnek olarak komple defransiyel 3 serisi icin cikma...
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
en iyisi nostaljik alin benim gibi , 74 model , vergiden yaptiginiz karla arabaya masraf edin süper arac cikar ortaya , hemde zevk veren bir olay bence tabi !!
Ynt: İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008)
Cana gelmesin gerisi önemli degil , tabiki mal canin yongasi ama yinede aradan uzun bir zaman gecince tatli bir ani olarak yer edeceginden eminim ..paylasim icin tesekkürler..
Ynt: Giresun - Tirebolu - Cimi'de Geçit Vermeyen Orman Yolu (25 Temmuz 2009)
Arac harika görünüyor , paylasim icin tesekkürler.. ama daha fazla resim isteriz birdahaki sefere ..