Arama sonuçlarınız

1. S

yardım rav 4 freelander jimny ?

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? yorumlar için çok teşekkür ediyorum 99 model bır suzuki vıtara jlx buldum 4 kapı fakat arabanın masrafı cok geldı sımdı ızmır mıtsubıshi yükseliş te 93 model pajero 2,7 gordum oda 5 kapı fakat gıdıp ınceleme fırsatı bulamadım henuz yukselış garantısı...

2. S

vitara jlx yardım

Ynt: vitara jlx yardım yazdıgım gıbı ses mekanık bır ses degıl lastıklerden gelen patinaj sesı sadece asfaltta yapıyor .
  3. S

vitara jlx yardım

Ynt: vitara jlx yardım izmirde ikamet ediyorum ses dedıgım mekanık bır ses degıl lastıkler patinaj cekıyor sureklı sankı ama bu dogal olarak sadece asvalta farkedılıyor toprak zemıne ınınce fark edemıyorsunuz

4. S

vitara jlx yardım

merhaba arkadaşlar 99 model vitara jlx 4 kapı almayı düşünüyorum arabayla test sürüşü yaptım 1.arazi vitesi 4L konumunda iken asvaltta önlastikler cok ötuyor bu normalmıdır 2. sadece vitaranın cıkabılecegı dık bır tepeye tırmandım tırmanırken rampanın ortasında durdum tekrrar kalkıs yapmak...
  5. S

yardım jimyn, freelander, rav4,

Ynt: yardım jimyn, freelander, rav4, yorum için cok sagol pajero pının benımde cok ılgımı cektı 16 000 tl ye 2000 model bır tane buldum ustelık otomatık fakat gti motor olması benı dusundurdu ozellıkle lpg takılamaması ve servısın de motorla ılgılı olumsuz yorumları benı bıraz soguttu sımdı...

6. S

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-cok-temiz-4x4-ustu-acilabilen-suzuki-vitara-53015869/detay/ vitaracı arkadaşlar bu araç iş yaparmı sizce fiyatı baya uygun geldı

7. S

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? cok tesekküerler arkadaslar yanlışlıkla ıkı ayrı yere yazmısın bıraz acemıyım de
  8. S

yardım jimyn, freelander, rav4,

merhaba arkadaslar ben ziraat mühendisiyim ova yollarında(taşlı, kumlu, otlu yollarda ) kullanmak için bir araba bakıyorum 2. araç olarak kullanacagım yanı asfalt ve uzun yol ıcın bır aracım var 20.000 tl lık bır butçem var arazıde altı surtmeyecek yuksek ve bozuk yollarda çabuk dağılmayacak...
  9. S

merhaba arkadaslar ben ziraat mühendisiyim ova yollarında(taşlı, kumlu, otlu yollarda ) kullanmak için bir araba bakıyorum 2. araç olarak kullanacagım yanı asfalt ve uzun yol ıcın bır aracım var 20.000 tl lık bır butçem var arazıde altı surtmeyecek yuksek ve bozuk yollarda çabuk dağılmayacak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR