Arama sonuçlarınız

1. roxette

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? Tur bisikleti kullanıyorum.Carraro 804 elite man

2. roxette

İstanbul-rize Turu Rota Önerisi

Merhabalar,eylül ayında kısmetse İstanbul-Rize arası turlamayı planlıyorum.Güzergah olarak düzceden akçakocaya çıkıp sahil boyunca devam etmeyi düşünüyorum.Daha önce bu güzergahı kullanmış olan varsa bilgi rice ediyorum.Farklı rota önerilerinizide paylaşırsanız sevinirim..Teşekkürler...
  3. roxette

Batı Karadeniz Turu İçin Bilgi..

Merhabalar,Mayıs ayı içerisinde bir arkadaşımla birlikte İstanbul'dan başlayıp Adapazarı,Karasu,Akçakoca,Safranbolu ve son olarak Amasra'da turu bitirmeyi düşünüyoruz..Daha önce bu güzergahı kullanmış arkadaşlardan yol ve kalınacak yerler hakkında bilgi rica ediyorum.Farklı ve daha uygun...

4. roxette

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi Merhabalar..Bu konuda azda olsa bir tecrübem oldu,paylaşmak isterim.Uzun yıllar hayalini kurduğum İstanbul Antalya turunu yaklaşık 2 yıl önce gerçekleştirdim.Sol dizimde rahatsızlık olduğundan turu bitiremeyeceğimi düşünüp ikinci el ucuz bir bisiklet...
  5. roxette

Gezenbilir Bisiklet Grubu; Belgrad Ormanı Gezisi Duyurusu (09 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu; Belgrad Ormanı Gezisi Duyurusu (09 Ağustos 2009) merhaba delta bisiklet kiralama yapıyor..

6. roxette

Defender 110 Hakkında Bilgi

Merhabalar ben gürkan. Bu güzel siteyle yeni tanıştım.Defender 110 hastasıyım ama henüz sahibi değilim.Öğrenmek istediğim aynı model araçlar arasındaki aşırı fiyat farkının nedeni.Örneğin 90 model bir defender 110 dizel 15000 ise diğeri 35000.Şimdiden teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri