Arama sonuçlarınız

1. metan

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu 3yıllık çinli deneyimimden sonra sıfır çinden 20 yaşında japon iyidir mantığı oluştu bende. inşallah bir japona kısa sürede geçersiniz.

2. metan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? keltepeye çıktım, tekir yaylasına gitmedim henüz. ormanlarıyla müthiş evet ama geyik vardır ya ağaçlardan hiçbirşey göremiyorum :) toroslardan gelince insan arıyor bazen rakımı bulutları yulardan seyretmeyi :)
  3. metan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? üstünde 35bin km yol teptiğim 2009 model cbf150 sahibiyim:

4. metan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk, zaman zaman google da birşeyler ararken girip baktığım siteye artık katılarak daha çok şey öğrenmenin zamanı geldi dedim ve geldim.
  5. metan

KARABÜKLÜLER BURADA TANITALIM KENDİMİZİ

Ynt: KARABÜKLÜLER BURADA TANITALIM KENDİMİZİ sen daha motosiklete motorsiklet yaz ondan sonra git ktm nin deposunu kır

6. metan

Fotoğraflarla Safranbolu

Ynt: Fotoğraflarla Safranbolu bu resimdeki yer neresi? karabük nehrin kenarı diye düşündüm ama olmaz, muhtemelen yanlışlıkla yüklenmiş bir fotoğraf?

7. metan

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu herkese selam ana tanışma başlığında yazdıklarımı aynen buraya alıyorum: bir ek yaparak: 2009 model cbf150 motorum var sıfır almıştım 35bin km ye geldim. f650gs e geçmeyi planlarken araba almam gerekti ve ertelemek zorunda kaldım, bu bahane ile 50bini...
  8. metan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar, ismim ekmel. öğretim görevlisiyim. dağcılık, trekking, kamp ve karabük'e geldikten sonra çevresindeki kanyonların bolluğu sebebi ile kanyoning uğraşlarım var. bisiklet sevdam vardı karabüğe gelince sonlandırmıştım ama tekrar alevlenmek istiyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri