Arama sonuçlarınız

1. minimalistgocebe

Gezenbilir Hatay Grubu Hatay Dağ Ceylanı Gözlemine gidiyor (21 Kasım Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Hatay Dağ Ceylanı Gözlemine gidiyor (21 Kasım Cumartesi) Erdinç Bey güzel değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim, fırsat buldukça etkinliklerinizle tabiata açılmaya hazırım :) Sedat Bey'e o nefis çayı için ayrıca teşekkürler. Sevgiler, saygılar.

2. minimalistgocebe

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Hatay Dağ Ceylanı Gözlemine gidiyor (21 Kasım Cumartesi) Diğer karelerim..
  3. minimalistgocebe

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Hatay Dağ Ceylanı Gözlemine gidiyor (21 Kasım Cumartesi) Merhabalar, Hatay Dağ Ceylanı gözlemi ve Gölbaşı Gölü turunda aldığım fotoğraflardan birkaçı aşağıdadır, iyi seyirler. Bu güzel etkinliği organize eden başta Yaşar Ergün hocam ile emeği geçen herkese ve ayrıca...

4. minimalistgocebe

Pinin mi Niva mı Dersiniz? Lütfen Yardım!

Ynt: Pinin mi Niva mı Dersiniz? Lütfen Yardım! Yeniden merhaba Eşsiz yorumlar ve tavsiyeleriniz için hepinize minnettarım. Alacağım aracı off-road için zorlama niyetinde değilim, mesleğim gereği çoğu zaman doğada bulunmam gerekiyor ve incelemelerde yolun bulunmadığı mıntıkalara ulaşabilmek...
  5. minimalistgocebe

Pinin mi Niva mı Dersiniz? Lütfen Yardım!

Herkese merhaba, Uzun süren araştırmalarım neticesinde Pajero Pinin veya bir Lada Niva edinmenin uygun olacağını düşündüm. Ama kredi kullanarak alacağım ve ilk arabam olacağı için hala seçimde tedirginim bu iki aracın avantajları ve dezavantajları konusunda bilgilerini paylaşacak herkese...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri